Dieter Bohlen vil tilbage på scenen med “Modern Talking”

Foto: TVNOW

80’er fans, vær opmærksom: Efter at have forladt “Deutschland sucht den Superstar” (DSDS), ønsker Dieter Bohlen at vende tilbage til de store scener med klassikere fra Modern Talking.

Dieter Bohlen tager fans med på en rejse gennem tiden, det var der næppe nogen, der havde forventet. Dieter Bohlen vil gerne tage sine fans med på en tur tilbage til 80’erne, hvor han og Thomas Anders dominerede hitlisterne som “Modern Talking”.

I en Instagram-story afslører Bohlen nu: “Ja, mine venner, der kommer snart noget virkelig godt til ørene igen.” Bohlen vil gerne det hele igen med hits fra de gode gamle dage.

Han er annonceret som en “Special Guest” på plakaten af ​​Schlager Festival “Lieblingslieder”. Festivalen skal finde sted i Bonn næste år. Udover Bohlen er Giovanni Zarrella, Marianne Rosenberg, DJ Ötzi, Jürgen Drews og Vanessa Mai udpeget som inviterede gæster.

Men kommer Modern Talking virkelig tilbage? Der bliver højst sandsynligt ikke et rigtigt comeback af de to. Duoen havde splittet sig gennem årene, forsonet sig og derefter splittet igen, hver splittelse blev altid kombineret med store mudderkampe, som blev kanaliseret via de store medier.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER