Dieter Bohlen om Vanessa Mai: “Hun ser bedre ud, end hun synger”.

Bliver Dieter Bohlen og Vanessa Mai venner igen i dette liv? Efter poptitanens seneste udtalelser om Vanessa er det nok ikke tilfældet. I et interview med Radio Hamburg lod Dieter nemlig ikke chancen gå fra sig for at skyde endnu et slag mod Vanessa Mai.

Dieter Bohlen er kendt for at udtrykke sin mening åbent og frit, selv når det gør ondt, som i tilfældet med Vanessa Mai. Poptitanen har intet godt at sige om hendes sangkvaliteter. I et interview med “Radio Hamburg” har han derfor nu givet det næste tip: “Jeg tror, hun overvurderer sig selv en smule”. Han mener, at hun “ser bedre ud, end hun synger”, ikke ligefrem pænt! Men Dieter Bohlen forsvarer sin mening: “Skal jeg sige, at hun kan synge, når hun ikke kan synge så godt?

Vanessa Mai fremsætter alvorlige beskyldninger mod Dieter Bohlen

Det er ikke just overraskende, at Dieter Bohlen i øjeblikket ikke har noget godt at sige om Vanessa Mai. Hun skrev i sin nyligt udgivne biografi “I Do It Mai Way”, at “DSDS”-hoveddommeren havde mobbet hende på settet af castingprogrammet, hvor hun var dommer i 2016. Så meget, at hun brød grædende sammen på badeværelset og ønskede at holde op. Beskyldninger, som den 68-årige ikke forlod ukommenteret bagefter, naturligvis.

Dieter Bohlen angriber Vanessa Mai på Instagram

I en Instagram-story svarede han på Vanessa Mais insinuationer – med en grim diss! “Sandheden: Da hun sang med os, låste Jeo (min lydtekniker) og jeg os inde på toilettet og græd.” Vanessa Mai har ikke reageret på dette indtil videre, men man kan forestille sig, at det er alt andet end godt for hende. Er det sidste ord allerede blevet sagt? Tvivlsomt. I øjeblikket ville det være Vanessa Mais tur igen …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse