Dieter Bohlen og hans Carina: Forelsket som nogensinde

Det er en sjælden fornøjelse at “DSDS” dommer Dieter Bohlen ses sammen med kæresten Carina Walz. Men til åbningen af et julemarked ved Gut Aiserbichl i Østrig Henndorf kom pop titan sammen med sin mangeårige kæreste. De virkede begge så forelsket, som nogensinde, turtelduerne viste deres dyreelskende side.

Kærlighed til dyr på Aiderbichl

Ikke underligt, da Gut Aiderbichl er et fristed. Fonden, der driver gården har siden 2001 været involveret i dyrevelfærd. Det er allerede en tradition, at åbningen af julemarkedet hvert år har besøg af flere kendte. I 2017 kom også Dieter Bohlen og Carina Walz og spredte kærlighed og god stemning.

Embed from Getty Images

Berøre normalt pop Titan

Særligt imponeret var Dieter og Carina over de søde små fireben. Hundene følte sig synligt også trygge i armene på det kendte par, dette øjeblik blev fanget med et mobilkamera og de strålede og lo som var de nyforelsket. Og så afslørede Dieter Bohlen også et par private detaljer. I et interview med “Vip.de” fortæller han, at hans hjem også er til dyr: Mens hans ældre børn elsker hunde, leger hans yngste søn Maximilian på 4, med marsvin.

I hans barndomshjem, ville Dieter også gerne have hund, men det ville hans far ikke. Dyrekærlighed kan Dieter så nu udleve, om det er marsvin, fisk eller hunde. Den gode stemning og fortrolighed man oplevede mellem Dieter og Carina efter 11 års forhold, er vidunderlig.
RELATEREDE ARTIKLER