Dieter Bohlen: Fødsel af sit sjette barn

Hjertelig tillykke, Dieter Bohlen. Den succesfulde producent og hans partner Carina, er blevet forældre for anden gang. Det blev en dreng, som skal hedde Maximilian.

For 2 år siden jublede parret også, da de bragte en datter til verden i Marts 2011. Bedstemor sagde om fødselen af hendes barnebarn til BILD:

“Barnet har rundet en uge i verden, den lille har det godt”

Pop titanen har fem børn, Marc og Marvin Benjamin, en datter Marielin fra sit første ægteskab med Erika i 80erne, det mangeårige forhold til Nadja Abd el Farrag, og det korte ægteskab til Verona Feldbusch, som kun holdt i fire uger, og blev barneløs. Fra 2001 til 2006 havde Dieter Bohlen et forhold til den 25 år yngre Estefanie Küster, som han har sønnen Maurice Cassian med. Siden 2006 har han delt sit liv med Carina, der i 2011 ga v ham datteren Amelie.

Ikke kun Dieter Bohlen  er tilfreds: Også den Hollandske Jan Smit blev fornylig far til lille Senn, og også vært Sonja Weissensteiner har siden i går holdt sin nye lykke – Hun fik sit andet barn. Datter Hanna, som så lyset i November 2010, har nu fået en legekammerat.

Vi ønsker alle mødre og fædre tillykke og alt godt.

Dieter-Bohlen-far-1

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse