Dieter Bohlen får kurv, Lisa Wohlgemuth fortsætter uden ham.

Dieter Bohlen var begejstret for Lisa Wohlgemuth fra DSDS, det er kun et par uger siden at Lisa tabte til schlager prinsessen Beatrice Egli. Dieter Bohlen forblev Lisa´s mentor, men Lisa gør op med ham og ændre kurs, fra engelsk til tysk. Lise er allerede tilknyttet et produktions team fra Berlin og er i studiet og producere nye tyske titler. Er hun blev inspireret af Beatrice Egli som har succes som tysk schlager sanger? Faktisk latterliggjorte Lisa, Beatrice succes.

Dette års DSDS finale blev afholdt mellem Beatrice og Lisa. Lisa blev syg kort før finalen med halsbetændelse, men nåede at blive så rask at hun kunne komme på scenen. Det er den første kvindelige duel i år og intet stod i vejen for sejren. Beatrice sang sig ind i hjerterne på seerne og blev vinder af jubilæums sæsonen. Hun er kun den anden kvinde der vinder nogensinde.

Siden Beatrice Egli vandt DSDS har hun erobret schlager verden med storm, hendes første album “Glücksgefühle” stormede ind på hitlisterne og blev nummer 1 og debut numret “Mein herz” blev i Schweiz hædret med guld.

Fans elsker Beatrice naturlige væsen. Er hendes succes måske det faktum at hun synger på tysk? Lisa Wohlgemuth har måske tænkt det samme, da hun besluttede at producere med nyt produktions team på tysk. Hendes tidligere mentor Dieter Bohlen vendte hun ryggen. Den første single “Heartbreaker” var en stor succes på hitlisterne. Men i fremtiden ønsker hun at synge på sit modersmål tysk. En overraskende erkendelse:

“Jeg føler mig glad, fordi de tyske sange er mere mig”.

Mindst når Lisa giver autografer i stormagasiner er der fuld huse. Men med en kurs ændring, lykkes det måske også med et musikalsk gennembrud. Hun har udtalt:

“Jeg vil lave et album, det er planen”.

Lisa-Wohlgemuth

Kilde: schlagerplanet.com

 

 

 

Det skal du læse