Dieter Bohlen Familie: Hans koner og børn

Dieter Bohlen – pop idolet skifter kvinder som andre skifter undertøj. Med sine næsten 60 år er han far til seks, og her i 2013 kom det sjette barn til verden. Den fitte producent er meget opmærksom på sin kost og har mest unge damer ved sin side. Det forekommer som var det i går, at han var kæreste med Veronika Feldbusch, men han har været sammen med sin nuværende kone i 7 år. Her er et overblik over Dieter Bohlens koner.

Dieter-Bohlen-og-Erika-Sauerland

Dieter Bohlen og Erika Sauerland

I 1983 giftede han sig med sin mangeårige veninde, men i 1989 endte ægteskabet. Erika Sauerland og Dieter Bohlen har sammen 3 børn: Marc, Marvin og Marielin

Dieter-Bohlen-og-Nadja-Abd-el-Farrag

Dieter Bohlen og Nadja Abd el Farrag

Det var lidt frem og tilbage med de to, men gift blev de ikke. Nadja Abd el Farrag og Dieter Bohlen fandt sammen efter Erika Sauerland. Naddel var dengang en succes sangerinde og TV vært. Det var et stormfuldt forhold, som blev diskuteret i medierne, i 1996 skiltes parret endegyldigt. Eller? Efter en kort affære med Veronika Feldbusch var de igen sammen fra 1997 til 2000, siden da er de gået hver sin vej.

Dieter-Bohlen-og-Verona-Feldbusch

Dieter Bohlen og Verona Feldbusch

Hvem har nogensinde kunne glemme det? Den naive Verona Feldbruch der var vært fra 1996 til 1999 på det erotiske show “Peep”, og nåede gennem et kort ægteskab med Dieter Bohlen at blive berømt. Den 13. Maj 1996 giftede de sig i Las Vegas og forholdet var lunefuld og stormende. I en strid kastede hun nøglerne i hoved på ham, og i effekt slog Dieter Bohlen hende ifølge rygter – som var årsagen til skilsmissen efter blot fire uger. De begge brød, var sammen igen og brød igen – Den 27. Maj 1997 blev de endeligt skilt. Dieter Bohlen var igen sammen med Nadja Abd el Farrag, i 2004 giftede Verona Feldbusch sig med Franjo Pooth. I 2013 forsonede Verona Feldbusch og Dieter Bohlen sig.

Dieter-Bohlen-og-Estefania-Küster

Dieter Bohlen og Estefania Küster

Selv om Dieter Bohlen allerede havde haft mange kvinder ved sin side, var det mest lange forhold, der prægede ham. Også hans forhold til Estefania Küster var langvarig. Fra 2001 til 2006 var de et par og sammen har de en søn ved navn Maurice Cassian. Gift blev de to aldrig, selvom han fortalte det til pressen flere gange. Flere gange afviste Estefania Küster forslaget om at blive gift. Den 34 årige er født i Paraguay og arbejdede som vært , danserinde og model.

Dieter-Bohlen-og-Carina-Walz

Dieter Bohlen og Carina Walz

Han er nu gift for tredje gang. I efteråret 2006 giftede Dieter Bohlen sig med Carina Walz og føre et roligt liv:

“De 99 procent energi, jeg plejer at bruge på kvinder og skænderier, har jeg nu til andre ting. Carina og jeg skændes aldrig, selvom vi ikke altid er enige. Men førhen kunne tallerknerne godt flyve gennem køkkenet”.

Det fortalte hit producenten til tidsskriftet Closer. I dag er Dieter Bohlen og Carina Walz gift på syvende år. Hun er 30 år yngre og sammen har de 2 børn: Amelie på 2 år og Maximilian, der blev født i September 2013.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.de[/box_info]

Det skal du læse