Dieter Bohlen: Carina Walz gør ham lykkelig

Man har det indtryk, at Dieter Bohlen konstant skifter damerne ud. I over 30 år har han været kendt for sine hits, men også for sine kærlighedsforhold.

Dieter Bohlen og Carina Walz

Popgiganten har været gift tre gange. Først førte han Erika Sauerlandog og senere Verona Feldbusch til alters, inden han i efteråret 2006 giftede sig med Carina Walz – hun er 30 år yngre end ham. Den yngre hustru synes at give ham plads til at være popgigant, som han har fortalt til tidskriftet Closer:

“De 99 procent energi, jeg plejer at bruge på kvinder og skænderier, har jeg nu til andre ting. Carina og jeg skændes aldrig, selvom vi ikke altid er enige. Men førhen kunne tallerknerne godt flyve gennem køkkenet”.

I 2011 fik Dieter Bohlen og Carina Walz sammen en datter, Amelie, og i september 2013 kom lillebror Maximilian til verden. Familieforøgelsen var planlagt.

Kærlighed ved første blik?

Dieter Bohlen lærte den dengang 22-årige Carina Walz at kende på et diskotek på Mallorca. Han ønskede at komme lidt på afstand fra et længerevarende forhold med Estefania Küster. Ifølge Carina selv afviste hun gentagne gange hans frieri. Carina Walz er datter af en tysk mor og en libysk far. Da hun mødte Dieter, var hun stadig involveret i et forhold, men hun tog med Dieter hjem og gik derefter fra sin tidligere partner. Dengang ville ingen have troet, et de efter syv år stadig er lykkelige og har to børn. Adskillelse var ikke et tema, og ægteskabet fungerer for dem begge.

Dieter-Bohlen-og-Carina-Walz-640

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse