Die volkstümliche Hitparade Winter 2016

Hvordan kunne man starte bedre i det nye år, end med en samling af folkemusik, når det er bedst!? Med den helt nye 2-CD udgivelse af „Die volkstümliche Hitparade Winter 2016“, som udkommer 22.01.2016 fra TELAMO, er den nu legendariske folkemusik igang med næste runde.

Die-volkstümliche-Hitparade-Winter-2016

På udgaven her i 2016 af den populære serie, er de største stjerner repræsenteret med deres nyeste hits og populære klassikere. Inkluderet er grupper af folkemusik som Kastelruther Spatzen, Gaby Albrecht, The Shepherd, Geri af Klostertaler, John Spanner, Marc Pircher, Stefan Mross og mange andre. Den nye kollektion på 40 populære hits af den ekstra klasse,  kombinerer populære titler som “Die Stimme der Berge”, „Hab mit dir gelacht“, „Soweit die Sehnsucht reicht“, „Weil es dich gibt“ og meget mere!.

Med „Die volkstümliche Hitparade Winter 2016“ kan man begynde det nye år med en flot musikalske side. I udgivelsen er det en perfekte blanding af melodier til hjertet, vidunderlige “Heimatklängen”  og udødelige folkemusik evergreens. Et must for alle folkemusik fans!

Bestil “Die Volkstümliche Hitparade – Winter 2016” her

Det skal du læse