„Die verrückten schlagershow-highlights“ med Peter Heller d. 22.09.

Peter Heller, vært og reporter for schlagerverdenen, vil præsentere den anden udgave af “Die verrückten Schlagershow-Highlights” fredag den 22.09. kl. 20:15 på MDR. Efter den store succes med den første udgave i juni i år, som blev begejstret modtaget af et bredt publikum, vender showet nu tilbage med et væld af nye vanvittige højdepunkter.

I hver udgave dykker Peter Heller dybt ned i arkivet af schlagerprogrammer og præsenterer nogle af de mest mindeværdige og skøre øjeblikke fra årene, der gik. I processen fortæller han også historierne bag disse uforglemmelige tv-øjeblikke og giver seerne et eksklusivt indblik i schlagerens verden.

Ud over de kuriøse øjeblikke fra showene er musikken selvfølgelig i fokus i “Die verrückten Schlagershow-Highlights”. Seerne kan se frem til optrædener fra nogle af de største stjerner på schlagerscenen, herunder Ben Zucker, Howard Carpendale, Mireille Mathieu og Jürgen Drews. Disse kunstnere har begejstret publikum i de senere år med deres optrædener i forskellige schlager-shows og vil helt sikkert også give uforglemmelige øjeblikke i denne udgave.

Følelsesladede øjeblikke og store stjerner i “Die verrückten Schlagershow-Highlights”.

Blandt højdepunkterne er et øjeblik fra 2016, hvor DJ Ötzi blev overrasket af sin datter Lisa-Marie i et show med Florian Silbereisen. Hun var i al hemmelighed rejst med sin mor efter DJ Ötzi for at synge et af hans store hits med ham for første gang på live-tv. Et andet følelsesladet øjeblik opstod i Stefanie Hertels mors dag-show i 2014, da sangerinden Maria Levins mor blev fløjet specielt ind fra Georgien af showholdet.

I Schlagerchallenge 2021 mellem de nyankomne Romy Kirsch og Eric Philippi fik også mange til at græde. En grafikfejl i liveshowet skabte spænding og oprørte hele holdet. Forlovelsen og tv-brylluppet mellem Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross var også følelsesladet.

Værten Peter Heller vil præsentere disse og mange andre følelsesladede uddrag af schlagerprogrammets historie fredag aften på MDR TV og fortæller nogle spændende baggrundshistorier, som seerne ikke kunne se på tv-skærmen. Der vil også være tidligere uudgivet materiale og mange fantastiske musikalske optrædener at se.

“Die verrückten Schlagershow-Highlights” er et must-see for alle schlagerfans. Showet byder på en unik blanding af musik, underholdning og eksklusiv indsigt i schlagerens verden. Med Peter Heller som vært, der scorer med sin passion og viden om schlagerscenen, er der lagt op til en underholdende aften for publikum.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse