Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten – Kritik og Seertal

Foto: ARD/JürgensTV/Beckmann

I går lørdag, præsenterede Florian Silbereisen endelig en Feste på ARD igen, under titlen “Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten”. Det var allerede kendt, at det sædvanlige liveshow med tusindvis af tilskuere og masser af fest ikke ville være muligt i øjeblikket.

Her fortæller vi dig, hvordan Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten gik, hvordan denne Feste blev modtaget af fansene, og hvilke ratings Florian Silbereisen var i stand til at opnå.

Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten

Som erstatning for Schlagerchampions 2022 ventede en række tidligere præstationer os med Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten. Der blev lagt særlig vægt på mange følelsesladede øjeblikke. Men vi kunne selvfølgelig også nyde de store stjerners hits. Florian Silbereisen var i hvert fald ikke alene i studiet.

Gæster der var der er: Andy Borg, Ross Antony, Thomas Anders, Stephen Mross, Christopher de Bolle, Marina Marx, Anna Carina Woitschack og Karsten Walter, sørgede i det mindste for lidt live stemning og underholdende øjeblikke.

Man følte sig lidt mindet om “die ultimative Chartshow”. Gæsterne stemte om de største schlageroverraskelser og til sidst var der en vinder.

Sillbereien-showet blev trods alt godt modtaget af seerne. Reaktionerne på de sociale medier har gennemgående været positive. Det var bare rart at blive mindet om svundne tider og store øjeblikke.

Die schönsten Schlagerüberraschungen – bedømmelser

Hos Schlagerchampions havde Florian Silbereisen næppe været i stand til at tage dagens sejr i seertal den hårdt kæmpende lørdag aften. Med klipshowet er dette naturligvis meget sværere mod ZDF-krimi-thrilleren og “Denn sie wissen nicht, was passiert – Die Jauch-Gottschalk-Schöneberger-Show” på RTL.

Florian Silbereisen nåede en ok vurdering med 4,33 millioner seere og en markedsandel på 15,9 procent lørdag aften, så det var gode seertal. Det stiller Florian Silbereisen et godt stykke bag “Wilsberg” på ZDF (7,87 millioner seere), men under disse vanskelige forhold er tallene en sand succes.

Hvad er det næste for Florian Silbereisen i 2022?

Der er stadig ingen yderligere dato for de næste Festen med Florian Silbereisen på ARD. Vi kan godt forestille os, at beslutningstagerne gerne vil vente og se, hvordan corona-pandemien udvikler sig. Fansene ville nok ikke tilgive et andet show med “kun” klip af tidligere optrædener.

Fra april 2022 skulle Florian Silbereisen på stor turné under titlen “Das große Schlagerfest.XXL”. Koncerterne måtte udskydes, og vi er spændte på, om de endelig kan finde sted i år. Der venter os et godt program med stjerner som Marianne Rosenberg, Matthias Reim, Thomas Anders, Christin Stars og Ross Antony.

Vi håber, at Festen med Florian Silbereisen vender tilbage til normalen i 2022 og ønsker flere gode tv-øjeblikke!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse