Die Schlagerpiloten haben “Ein Riesenherz”

Foto: Telamo.de

Når du lytter til det for første gang, synes titlen “Ein Riesenherz” meget velkendt for dig, det skulle være sådan og blev bevidst arrangeret sådan. Fordi Schlagerpiloten-mastermind Stefan Peters rakte ned i sin kreative taske med tricks og pakkede det succesrige pilothit “Ich schick du Ballon” ind i to vinterlige versioner, så sangen er tilgængelig som et afterski-mix og et hüttemix. Begge varianter har deres egen smarte flow og er kendetegnet ved rytmisk impulsiv individualitet.

De krystalklare og umiskendelige stemmer fra Schlagerpiloten Frank Cordes, Stefan Peters og Kevin Marx er fantastisk indlejrede i den drivende melodi og gør det til et kommende hüttenparty-hit. Komposition og tekst kommer fra Tom Marquardt, der allerede er ansvarlig for “Ich schick dir einen Ballon”.

De tre Schlager-piloter Stefan Peters, Frank Cordes og Kevin Marx forbliver tro mod deres musikalske linje med denne sang og fremkalder det bedste dansebare gode humør, til at synge med, og det tidløse og tematiske arrangement gør “Ein Riesenherz” til en anden rigtig Schlagerpiloten titel.

I begyndelsen af 2019 skabte Schlagerpiloten begejstring, fordi deres debutalbum “Lass uns fliegen” steg direkte fra 0 til 3. pladsen på de officielle tyske albumhitlister og dermed indtog den højeste nye post.

“Ein Riesenherz” blev udgivet som et afterski-mix og hyttemix den 17. januar 2020

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse