Die Schlagernacht des Jahres 2023

Oprindeligt startede det under titlen “Schlager-Starparade”, men i dag har “Schlagernacht des Jahres” udviklet sig til Tysklands mest succesfulde Schlagerbegivenhedsserie. Visionen: en søndag eftermiddag med schlager med et farverigt line-up, hvor alle besøgende får noget for pengene. Konceptet virkede! De besøgende blev grebet af “Schlager-feber”, og konceptet blev en stor succes: Flere og flere kendte kunstnere som Andrea Berg, Jürgen Drews, Drafi Deutscher, Heino, Andy Borg, Marianne Rosenberg, Costa Cordalis og endda Roland Kaiser fandt vej til scenen i den dengang nye arrangementsserie, som for nogle år siden blev flyttet til lørdag aften og omdøbt til “Die Schlagernacht des Jahres”. Andreas Gabalier, DJ Ötzi eller Helene Fischer havde også deres første store optræden foran Schlagernacht-fansene.

2023 bliver et særligt år for den succesfulde Schlager-arrangementsserie, der efterhånden traditionelt finder sted hvert år i Tysklands største arenaer. Pandemien havde for nylig forårsaget mange udsættelser, og derfor fejres der nu i 2023 25 års jubilæum for denne største indendørs festivalserie i den tysktalende verden. Selvfølgelig vil cremen af den tyske schlager være til stede, ligesom tusindvis af schlagerfans, der hvert år pilgrimsvandrer til de flere timer lange schlagermaratonløb. En familiær atmosfære foran og bag scenen, et varieret 6-timers program, en fantastisk teknisk udførelse og en fantastisk stemning har altid gjort hver af disse aftener til en unik Schlagerbegivenhed, der er helt uovertruffen.

Det er ikke kun bands som Voxxclub, der spørger sig selv “Hvad sker der?”, når Schlagernacht-fansene får Tysklands arenaer til at ryste, og Schlager-stjernerne kigger ud i et hav af blinkende Schlagernacht-kroner. Tysklands ubestrideligt mest populære og succesrige mammut Schlager-arrangementserie kombinerer alt det, som fans elsker: det uforlignelige udvalg af aktuelle hits og velkendte sangklassikere, den perfekte blanding af feststemning og mere stille toner, ledsaget af et spektakulært scene- og lysshow. Der er noget for enhver smag ved Schlagernacht: fra god stemningsmusik og Schlager-alltids-favoritter til rockende tysk pop og de smukkeste Schlager-ballader.

Foto: Semmel.com

Frem til december 2023 vil Schlagernacht des Jahres – DAS ORIGINAL! gøre 13 stop i Tyskland på sin jubilæumsturné fra Elben til Isar. Som et særligt sommerhøjdepunkt er der også allerede planlagt en open air-dato på Waldbühne Berlin. Til de første forårsdatoer er topstjernerne Matthias Reim, Vicky Leandros, Ben Zucker, Kerstin Ott og Michelle bekræftet, Mickie Krause, Oli.P, Olaf der Flipper, Voxxclub, Stereoact, Nik P. og Pia Malo spreder feststemning, og de unge, vilde kunstnere Ramon Roselly, Anna-Maria Zimmermann, Vincent Gross, Marina Marx og Karsten Walter runder hvert line-up af.

Med Olaf der Flippers ord siger vi TAK for 25 års live-musik med utroligt gode kunstnere*, som med deres shows sørger for, at Schlagernacht-fansene får en uforglemmelig aften. Og for et stadigt voksende fællesskab af schlagerfans, som ved hver Schlagernacht, begejstrer os fuldstændigt med deres gode humør, danseglæde og lyriske selvsikkerhed.

Til 25-års jubilæet er årets Schlagernacht – DAS ORIGINAL! logoet skinner i nye, friske farver for symbolsk at fejre denne store fødselsdag! Skål for det næste utroligt vellykkede kvart århundrede, fuld af livsglæde med licens til at synge, grine, danse og drømme – eller sagt på en simpel måde: med licens til Schlager!

Datoerne

23.09.2023 18:00 Kl Erfurt Messe
14.10.2023 18:00 Kl Stuttgart Hanns-Martin-Schleyer-Halle
28.10.2023 18:00 Kl Nürnberg ARENA NÜRNBERGER Versicherung
04.11.2023 18:00 Kl Oberhausen Rudolf Weber – ARENA
11.11.2023 18:00 Kl Berlin Mercedes-Benz Arena
02.12.2023 18:00 Kl Frankfurt am Main Festhalle Frankfurt

Hvis du kunne tænke dig at være med til megafest, så kan du finde billetterne her: Evntim.de

RELATEREDE ARTIKLER