Die Schlager Des Sommers

Det er snart ved at være tid til et Florian Show igen. Det sker faktisk d. 24 Juni hvor Florian afholder “Die Schlager Des Sommers”.

Der hedder det igen “gør plads” til “Schlager des Sommers”! For femte år i træk, fejre schlager venner i Wasserschloss i Klaffenbach ved Chemnits hit på hit. For anden gang vil Open Air festivalen publikums ynglingen Florian Silbereisen være vært. Hans premiere som studievært og vært for denne forfriskende udendørs fest begejstre også TV publikum. “Die Schlager dieser Sommers” er en af de mest populære festivaler i landet. Schlager.de beskriver den som den ultimative begivenhed af schlager festival i landet. Stjerner som Matthias Reim, Beatrice Egli, Andreas Gabalier, KLUBBB3, Ross Antony og Jürgen “Kongen af Mallorca” Drews får det hele til at “koge”.

Også 2017 vil cremen af cremen fra den tyske schlager scene optræde ved “Die Schlager des Sommers”. Igen forvandles Wassweschloss Klaffenbach med en unik atmosfære til en sommernat i paradis for Schlager fans. Glæd dig til en usædvanligt Open Air oplevelse. Udsendelsen vil blive optaget og sendt på MDR.

Kunstner programmet er endnu ikke helt klart.

Der kan stadig nås at købe billetter hvis man gerne vil med til dette show. Du finder billetterne hos Eventim – Klik her

Det skal du læse