Die Kastelruther Spatzen Kult-Hits på Après Ski-Party-Mix!

De er legendariske, de største hits fra succes brødrene Kastelruther. Kastelruther Spatzen og deres sange høre til syd Tirol lige som Dolomitten, Herre Trenker og ved Törggelen glemmer man tiden. I tredive og flere år lyder mange Spatzen hits nu og gennem landet. Nu har de vovet, at f’øre de store Spatzen hits ind i det 21 århundrede… Bingo! Det spændende resultat får det til at ryste i skihytterne.

“Tränen passen nicht Zu dir”, “Herzschlag fü Herzschlag”, “Das Mädchen mit den erloschenen Augen”, “Feuer im ewigen Eis” og og og…. Spatzen hits er i en liga for sig. I alle kombinationer er et stærk omkvæd og syng med tekster, sunget af Norbert Riers mindeværdige stemme. De er ørehængere. Hvis man laver sådanne klassikere af folke stemte Schlager fra en mand og hans mandskab, så er det absolut ikke uden bekymringer, hvis han begår helligbrød. Når han skriver disse hits, så er det for at holde dine fødder varme og lade drengene gøre det. Ingen panik! de ved hvad de gør.

Müsli hedder ham, der laver Spatzen drejninger. Naturligvis i tilnavn og Müsli har gjort Spatzen hits så cool og moderne, at de i 2015 lyder i Tanzstadl. Stemmen fra Norbert Rier er i talrige glitrende, pumpende beats, tempoet er øget betragteligt. Han har gjort en rolig sydtyrolsk Zirbenstube til en afterskiing hytte.  Og ja nu er det slut med stillestående fødder. Spatzen sange køre som et disko-tog og den lille Jenny fra “Weissen Rose” køre med.  Hun venter ikke mere, men sveder, mens hun danser. Også hun er vokset op, står med skistøvler i sneen og rækker hænderne i luften, når DJ´en laver ceremonien. “Tränen passen nicht Zu dir” – fra dette hit lyder en anden dynamik. Der er ingen grund til flere tårer, Rosemarie. Mange flere skåle og mindre brud, piger. “Rosenhof” mister sin skygge. Den smukke gård i dalen er et tempel for dans og med “Herzschlag für Herzschlag” er der ingen på barstolene mere.

Kilde: Universal Music.de (Klik på billedet for at høre videoen – åbner i et nyt vindue)

“Ich Schwör” kunne lige så godt have udsprunget fra David Guetta og “Gott hatte einen Traum” lige som “Feuer im ewigen Eis” der er en endnu større flamme som for første gang brændte i 1990 med Kastelruther Spatzen.

Der er også to nye sange på albummet “Aprés Ski” – Navnet siger det hele og snart dykker den næste ned i ølglasset… Ja for de synger om “Männer aus den Bergen”. Det er de sande helte.  Når bunker af sne gør det umuligt at navigere på pisterne, så behøver disse mænd fra bjergene at komme ned i dalen og blive helbredt.

Og når Kastelruther Spatzen med dette album tager på pisten, står den på sjov, ferie med vennerne, på skitur, med Aprés Ski i forgrunden. Der kan synges med, fejres og glæden vil blive sluppet ud. Der er ingen hvis eller måske, der er kun mottoet “Almenrausch und Pulverschnee”.

Kilde: Universal Music.de

Det skal du læse