Die Grubertaler viser hjertet!

Die Grubertaler
Kilde: Die Grubertaler Facebook

.. og udfordre Andreas Gabalier på “Grill Pool Challenge”

Fra helikopteren og direkte ind i poolen: De såkaldte “Grill-Pool-Challenges” har i øjeblikket oversvømmet de sociale medier. Også die Grubertaler blev for nylig udfordret og accepterede med glæde udfordringen.

Fordi de tre drenge altid med på en udfordring så iscenesatte de deres udfordring i Tiroler Nobelskiort Obergurgl/Hochgurgl i den smukke Ötztal. Betagende skud i en drømmeløs indstilling, herunder et hop med ski fra helikopteren direkte ind i poolen på det ædle hostel – alt dette kan ses i en fantastisk video af Flo, Much og Reini.

Og de tre viste gode færdigheder. Foruden det sjove havde handlingen en anden positiv effekt: Musikerne donerede 2000 euro for en god sag – Børnenes kræfthjælp.

Og til sidst nominerede de sammen med hele holdet fra Radio U1-Tirol, Volks-Rock’n’Roller “Andreas Gabalier. Så er det spændende om han vil accepterer udfordringen?

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Die Grubertaler insisterede på at overdrage donationen til børnenes kræfthjælp personligt: Da strålede øjnene på den otteårige Leonie fra Weer, Tyrol, da hun mødte sit yndlingsband.

Florian, Michael og Reinhard havde inviteret den 8 årige Leonie som er sygdomsramt med lymfecancer, til deres hjem og forelagde hende i nærværelse af hendes forældre Claudia og Christian ikke kun deres helt nye cd, men også den økonomisk støtte på 2000 euro, de i anledning af den nuværende udfordring Grill Pool Challenge donerede.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse