Die Flippers: Hvorfor stoppede de?

Foto: Manfred Esser / Hans Jörg Haas / Michael Wilfling

De var et af de mest succesrige schlagerbands i tysk musikhistorie: Die Flippers. Deres hits er stadig populære ti år efter, at de gik fra hinanden. Men hvad var årsagen til trioens afslutning?

“Aber Dich gibt’s nur einmal für mich” – en sang, som de fleste Flippers-fans elsker i dag. Teksten blev skrevet af Josef “Pepe” Ederer. Men desværre er Die Flippers nødt til at sørge over dette kreative hoved: “Pepe” døde den 4. januar 2021.

Dødsemnet har ikke givet slip på Flippers, siden de brød i 2011. I 2016 døde Flippers-trommeslager Manfred Durban i en alder af 74 år i sin hjemby Knittlingen i Baden-Württemberg. En død der dybt ryster Die Flippers og deres fans den dag i dag.

Die Flippers: Var private beslutninger årsagen til adskillelsen?

Manfred Durban havde stadig mange uforglemmelige ting at gøre efter sin karriere: Blandt andet ønskede ex-Flipperen at hengive sig til sin motorcykel, ifølge en artikel i “Augsburger Allgemeine Zeitung”. Og bandkammerat Bernd Hengst havde også private planer. ”Jeg blev forelsket igen – med mine to børnebørn. Jeg vil bruge mere tid sammen med dem, ”citerer avisen ham.

Olaf the Flipper: “Det var en vanskelig beslutning”

I et interview med “Express” husker Olaf Malolepski adskillelsen: ”Vi tænkte over det i meget, meget lang tid. Det var en hård beslutning, men på et tidspunkt måtte det ende (…). Andre holder til sidst op med at arbejde og går på pension.” Heldigvis er Olaf endnu ikke pensioneret. I en alder af 74 år er han stadig på de største scener i Tyskland og lader sine fans begejstre sig om Flipperens strålende succes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse