Die Cappuccinos: Schlager-drengeband er nu reality-stjerner!

Hvad skete der egentlig med det første schlager boyband Die Cappuccinos? Det spørgsmål har schlagerfans stillet sig selv i årevis. De udgav deres sidste album i 2018, og siden da? Radiotavshed! Drengene, der stormede hitlisterne i 2013 med “Wie geil ist das denn?”, er forsvundet. Hvad er det, der er sket? Er de gået fra hinanden? Schlager.de undersøgte sagen og fandt ud af nogle overraskende ting…

I 2007 ledte “Atemlos”-tekstforfatteren Kristina Nach efter et nyt boyband i et magasin. “Cappuccinos” var oprindeligt en kvartet, men blev hurtigt et af de mest efterspurgte schlagerbands i Tyskland. Brødrene René og Michèl Ursinus, Peter Brückner og Robert Kaufmann kunne næsten ikke redde sig fra skrigende fans. Robert forlod bandet i 2014, men succesen fortsatte. I 2019 slog de tre medlemmer endda verdensrekorden for flest autografer skrevet af et band på 3 minutter.

Cappuccinoerne: Hemmelig adskillelse?

“Krasse Zeit” – det var navnet på Cappuccinos’ sidste album. Det var i 2018, men hvad er der sket siden da? Er bandet gået fra hinanden i al stilhed og hemmelighed? Da Schlager.de spurgte, gav René Ursinus grønt lys: “Nej, vi er ikke gået fra hinanden. Vi er her stadig, og vi udgiver endda snart en ny single.” Men hvorfor har man ikke hørt fra drengene i så lang tid? “Da vores sidste album udkom i 2018, havde vi kun lidt over et år til at promovere det, og så ramte corona. Pludselig havde vi ikke flere indtægter. Så vi var nødt til at finde på noget nyt at tjene penge på, og hver af os byggede derfor en anden hovedindtægt op.” Desuden blev Michèl uventet far i 2018. “Man er nødt til at finde sig selv først, hele ens liv bliver vendt på hovedet med en baby. Mindre søvn, mere ansvar. Peter er nu også blevet far. Vi er vel alle voksne nu,” siger René med et grin.

Cappuccinoerne som realitystjerner

René er siden blevet filmskaber og producerer nu bl.a. musikvideoer og reklamer. I den proces mødte han en stor stjerne: René le Blanc er et velkendt tv-ansigt i sit hjemland, Holland. Den 55-årige har endda sin egen reality-soap, og drengene fra Cappuccinoerne spiller en hovedrolle i den nye sæson. Så kære fans, bare rolig, boybandet er her stadig, ny musik er også på vej, og vi ser frem til mere fra Cappuccinoerne snart.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse