“Die Beatrice Egli Show” starter i foråret

Beatrice Egli og SWR planlægger en ny udgave af “Die Beatrice Egli Show”. Forårsudgaven 2024 af musik- og underholdningsshowet med værten og sangerinden Beatrice Egli vises lørdag den 6. april 2024 kl. 20.15 på SWR, MDR og for første gang også på NDR.

Beatrice Egli et fyrværkeri af følelser

“Det er helt fantastisk at kunne byde de i øjeblikket mest succesfulde stjerner på den tyske musikscene velkommen på min scene til mit kommende show,” siger Beatrice Egli: “Det bliver endnu engang et fyrværkeri af følelser, for superstjerner som Kerstin Ott, Semino Rossi, Ben Zucker og Howard Carpendale har takket ja til min invitation. De er blandt dem, der vil garantere en unik atmosfære.” Han fortsætter: “Men jeg har også inkluderet nogle meget stille og overraskende øjeblikke for mit publikum, som kommer ind under huden. For det er netop denne blanding, der gør mit show til noget særligt.”

Stor musikalsk variation med et stjernecast

Dette er den femte udgave af det succesfulde show, som har kørt siden april 2022. Musik, underholdning og samtaler med dybde vil endnu en gang være i centrum. Beatrice Egli lægger vægt på musikalsk mangfoldighed og har inviteret kunstnere fra en bred vifte af genrer og nationaliteter. De får selskab af den canadiske pianist og sanger Michael Kaeshammer, Alina, Alexander Eder og “Disney’s The Ice Queen – The Musical”.

Kilde: SWR

Det skal du læse