“Die Beatrice Egli Show” lørdag på ARD

Beatrice Egli glæder sig til en ny udgave af sit lørdag aften-show med SWR: “Die Beatrice Egli Show” sendes nu på lørdag den 11. november 2023 kl. 20:15 på ARD.

Beatrice Egli lægger vægt på musikalsk mangfoldighed og byder kendte gæster velkommen, og omfatter bla. Howard Carpendale, Melissa Naschenweng, Maite Kelly, Sasha, Karat, Matteo Bocelli, Heinz Rudolf Kunze, Christin Stark, Gregor Meyle, DJ Ötzi, Oli. P, Söhne Mannheims med Clara Louise, Peggy March, Esteriore Brothers, en Udo Jürgens-special med Pepe Lienhard og det berlinske børne- og ungdomskor “Friedrichshainer-Spatzen”, “TINA – Das Tina Turner Musical” fra Stuttgart og Berlins statslige ungdomsorkester som akkompagnement.

Beatrice Egli: “Det mest følelsesladede show, jeg nogensinde har lavet”

“Sammen med mine gæster og publikum glæder jeg mig til en følelsesladet, hjertevarm aften, hvor man kan synge med, grine med og føle med. For jeg tror, det bliver det mest følelsesladede show, jeg nogensinde har lavet,” siger Beatrice Egli: “Jeg synes også, det er fedt, at alle sangerne har en historie at fortælle. Og jeg vil gerne fortælle dem, jeg vil gerne dele dem med folk. Det bliver lørdag aften underholdning for hele familien. Jeg vil give mit fulde hjerte igen.” Beatrice Egli vil selv være på scenen i showet med sine egne sange og som duetpartner.

Kilde: SWR.de

Det skal du læse