Die Amigos: „Lad os sammen redde verden“

Foto: Kerstin Joensson / Telamo.de

Det skal der være tid til: I stedet for at drikke kaffe af papirkoppen i bilen, foretrækker Die Amigos at tage en ordentlig pause på vej til autograf session – og forkæle sig selv med en kop kaffe i serviceområdet. “Det smager ikke kun bedre fra en rigtig kop, det hjælper os også med at undgå spild,” forklarer Bernd (68).

Miljøbeskyttelse og klimabeskyttelse tænker de begge meget på, både ham og bror Karl-Heinz (70). På deres album “Babylon” er der endda en sang (“Schattenreiter”) om miljøet.

Politikerne burde tage spørgsmålet langt mere alvorligt ”Mange mennesker i vores alder bekymrer sig ikke om det eller tænker bare, det angår mig ikke mere. Men vi overlader denne verden til vores børn og børnebørn” siger Bernd.

Og Karl-Heinz tilføjer: ”Politikerne burde tage spørgsmålet mere alvorligt. De kan ikke finde en løsning, men pege fingeren ad os og sige: ‘Køb ikke yoghurten i plastikbægeret, køb den i glasset.’ Men yoghurten i plastikbægeret koster 45 cent og glasset ca. 80 cent. Derfor er det da klart, at de fleste køber plastikbægeret. Det er fabrikanten der skal holdes ansvarlig, ikke forbrugeren! “, Brødrene er enige og kræver: “Sammen kan vi redde verden – men vi skal gøre noget nu!

Kilde: Schlager.de

Køb det nye album her: Die Amigos – Babylon

Det skal du læse