Die Amigos: Babylon

Foto: Telamo.de

Talrige myter og historier omgiver denne by, som også er kendt for de hængende haver, et af verdens syv vidundere. Kraftfuld og mindeværdig udfolder titelsporet “Die Legend von Babylon” med mystisk lydende panfløjter lyden af beroligende varme. Ligesom hele sangudvælgelsen af Amigos nye longplayer.

Med albummet “Babylon” markerer Amigos en ny begyndelse, der kan se meget anderledes ud for hver person. I forskellige livssituationer tager de fortsat hånd om deres fans. Typisk Amigos, så kalder de også lykke og ulykke ved navn, med den afbalancerede række af sammensatte sange – og bekymrede for følelsen ved ensomhed og fortvivlelse, der udfolder sin smertefulde kraft, især om natten, mod den varmende sol og give nyt håb hver ny dag.

Glimrende glimt af håb om at genvinde et hjerte “Dein Herz schlägt in mir”. Med de livsbekræftende sange “Immer nachts” og de magtfulde disco-fox-numre “Angel Eyes” og “Ich geh mit dir durch den Monsun” bringer de livet ind i vores centrum og opfordrer til sang og dans. Kærlighedserklæringen “Dafür lebe ich” er et digt og er tankevækkende glæde.

Omtalen er spredt som et steppebrand i tysktalende Europa og langt ud over, at ECHO-vinderne, der blev hædret med mere end 100 guld- og platinpriser, havde også gode, spirende ideer til det nye studioalbum 2019.

Og fordi Amigos-fans går igennem ilden for brødrene fra Hesse, er der allerede det meget ventede album “Babylon” med det store endelige nummer “Meine Liebe wird dich überall begleiten” – og snart den første singleudgivelse “Die Legende von Babylon” som radio single!

Album: Bestil det her

Aktuelle TV-optrædener

  1. Juli 2019 kl. 20.15 i Wenn die Musi spielt | MDR / ORF
  2. Juli 2019 kl. 20.15 i Schlager-Spaß mit Andy Borg | SWR
  3. Juli 2019 kl. 10.00 i Immer wieder sonntags | ARD
  4. August 2019 kl. 20.15 i Die Schlager des Sommers | MDR /HR

Det skal du læse