Dette venter jer ved “Schlagernacht i Essen” den 11. juli 2014

Sommer, sol og godt humør. Hvad mangler der, for at lave den perfekte stemning til den helt rigtige fest? Det skal I ikke bekymre jer om , for der er sørget for alt, når “Schlagernacht i Essen” åbner dørene og inviterer dig til et “sommer-party”. For første gang i historien finder sådan en begivenhed sted i byen Essen på stadion Essen. Ikke kun for beboere men sandelig også for besøgende er det en Open-Air oplevelse i særklasse.

Kilde: Stadion-Essen.de
Kilde: Stadion-Essen.de

Disse stjerner er med

For at gøre denne aften perfekt har arrangørerne fundet på med noget ganske særligt og ikke sparet på udgifterne. Stjerner fra partyscenen er kommet med om bord, så intet kan gå galt hverken før eller efter optrædenerne. Det skal vært, Jürgen Drews, nok sørge for. Kunstnerne og stemningen bliver på sit højeste, og Jürgen bliver støttet af underholder Sünke Griebel, som vil hjælpe med at holde den gode stemning. Foruden ham står følgende stjerner på den store scene:

  • Mickie Krause
  • Heino og Band
  • Anna-Maria Zimmermann
  • Olaf Henning
  • DJ Ötzi
  • Antonia
  • Michael Wendler
  • Peter Wackel
  • Tim Toupet

Disse kunstnere lover seks timers ren fest og vil denne sommer får jeres blod i kog, og der vil også være en ‘wow-effekt’ som vil overraske gæsterne.

Essen . Den ‘grønne miljøhovedstad i Europa 2016’?

De fire største byer i Nordrhein-Westfalens omkring 570.000 indbyggere er med i finalen om at blive ‘miljøhovedstad i Europa 2016’. Andre finalister, ud over Essen, som er den tredje grønneste by i Tyskland og den grønneste by i Nordrhein-Westfalens, er byen Ljubljana (Slovenien), Nijmegen (Holland), Oslo (Norge) og Umea (Sverige).

Der vil være en ægte ‘feel good-stemning’ over stadion og det både for lokale fans,  schlagerstjernerne og for fans, der vil være kommet rejsende og ønsker at opleve en uforglemmelig aften.

Stadionet

Opførelsen af stadionet i Essen begyndte i april 2011. Det færdige sportskompleks åbnede to år senere, nemlig den 6. august 2013. Stadion kan holde omkring 200.000 tilskuere, så der er plads nok til, at alle kan nyde en aften sammen med andre feststemte schlager- og folkemusikfans.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse