Det var det mest følelsesladede øjeblik i hans karriere

Foto: Universal-Music.de

Mickie Krause er ikke kun på scenen af ​​hele sit hjerte. Der er også en anden ting, han giver fuld gas til: Humørmusikeren støtter hjælpeorganisationen “Fly & Help” og har allerede doneret tre skoler selv. I et interview fortalte Mallorca-stjernen os, hvad det mest følelsesmæssige øjeblik i hans karriere var, og hvordan han ser fremtiden for Ballermann …

Schlager.de: Mickie, du har været stemningsmusiker i over 20 år, og du har faktisk oplevet alt. Du har dog aldrig haft en så lang pause som nu på grund af Corona. Hvordan er det for dig at optræde foran et så stort publikum igen?

Mickie Krause: “Ja, endelig kan jeg øve min passion igen. For for mig er det mere end et job, det er et kald. Jeg lavede musik i mit eget rockband, da jeg var 15 eller 16 år gammel, og jeg er barn til scenen. Så det er meget rart, at jeg kan gi fuld gas igen. Selvom jeg har været der i mange år, brænder jeg stadig for scenen.”

Desværre er Megapark stadig lukket. Har du allerede planer om, hvornår det åbner igen? I Bierkönig starter tingene igen under strenge betingelser.

Det er i øjeblikket sådan, at Megapark åbner igen næste år. Der er alle former for rygter om, hvorvidt den åbner igen, forbliver lukket, eller om den vil blive solgt. Lad os bare vente og håbe på det gode, så vi får endnu en Megapark åbning i maj 2022.

Det håber vi alle sammen! Tror du også, at det i løbet af det næste år stort set vil vende tilbage til det normale hos Ballermann? Ligesom før Corona?

I øjeblikket er regeringen i Palma meget glad for, at folk kun må feste under visse betingelser. Men Bierkönig er selvfølgelig også bange for at lave fejl. For hvis det sker, og folk går ned ad Schinkenstrasse i beruset flok, vil vi naturligvis have et problem igen. Men vi håber alle, at vi vil kunne feste nogenlunde normalt igen næste år. Måske ikke så sprudlende som det var i de seneste år, men hvis Bierkönig og Megaparken får lov til at slippe mange mennesker ind igen, så ville det hjælpe os alle. I bedste fald med en 2G -regel.

Hvad håber eller forventer du af den nye regering, der nu er valgt i Tyskland?

Jeg aner det faktisk ikke. Fordi jeg ikke ved, hvad der er rigtigt for os. Den ene part siger, at vi har brug for skatteforhøjelser, den anden siger præcis det modsatte. Selvfølgelig skal vi også forholde os til klimaet, som i dette tilfælde taler for de grønne. Men vi må ikke være det eneste land i Europa eller på verdensplan, der kæmper med klimaspørgsmålet, og vi må ikke altid være foregangsmænd. Andre lande skal følge trop. Ellers er det kun for den tyske statsborgers regning og tegnebog.

Du er ambassadør for Fly & Help, og du åbner snart den tredje Mickie Krause-skole. Hvordan fungerer det? Kan stort set alle hjælpe og bygge en skole?

Det er meget let at hjælpe. Så det er ligegyldigt, om du vil stifte din egen skole. Hvis du f.eks. Siger: ‘Jeg vil gerne hjælpe med at finansiere og støtte en Mickie Krause -skole’, kan du gøre det med kun en euro. En egen skole koster omkring 40.000 euro. Hvis du vil gøre det ligesom mig, så kan du vælge det land, hvor skolen skal bygges, og selvfølgelig vise dig selv på stedet, hvad der er gjort med pengene.

Du har allerede været i Afrika flere gange i mellemtiden. Hvilken begivenhed formede og rørte dig især der?

Åbningen af ​​min første Mickie Krause-skole i Rwanda i Bwiza. 1000 elever stod der for at tage imod mig. Jeg har aldrig set så mange glade og taknemmelige mennesker, og det var bestemt det mest følelsesmæssige øjeblik i mit liv for mig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse