Det skal hun hedde, og navnet er kontroversielt

Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

Som “BILD” fandt ud af, så blev Helene Fischer jo mor for første gang omkring jul. Som et resultat spekulerede tilhængerne af Helene på, hvilket navn hendes lille datter vil få. Det fandt “BILD” også ud af og det affødte dermed en masse respons, og ikke alle er positive.

Thomas Seitel og Helene Fischer døber deres datter Nala. Disney-filmelskere vil få deres ører til at ringe ved navnet. I Løvernes Konge hedder Simbas kæreste også Nala. Hun hersker senere over hele dyreriget sammen med sin mand.

Helene Fischer, der er en glødende Disney-fan, har tilsyneladende store planer for sin datter. At den 37-årige blev mor i sin alder kunne også have været årsagen til navnet. Nala betyder “gave” på swahili.

Blandede reaktioner på det helt specielle navn

Der er som bekendt delte meninger, når det kommer til babynavne. Anmeldelserne på Schlager.de Facebook-siden er derfor meget forskellige: “Jeg kender nogle hunde, der hedder det,” hånede en bruger. En anden var enig: “Hunde navnet er smukt anderledes.”

Der var dog også mange positive kommentarer: ”Meget flot navn. Held og lykke og masser af sundhed”.

En anden kvinde var begejstret for Helenes mod: “Hvert barn fortjener et unikt navn! Om et par år vil mange piger blive kaldt det, og ingen vil blive sure. Alt gjort rigtigt, Helene!” I mellemtiden fandt en fan den perfekte sidste sætning: “Det er heldigvis forældrenes valg, og de behøver ikke at spørge nogen.” Han har ret!

Kilde: Stadlpost.at

Hvad syntes I om at kalde sin datter for Nala?

RELATEREDE ARTIKLER