Det nye album fra ATLANTIS “TANZ MIT MIR – IHRE GRÖSSTEN ERFOLGE” udkommer fra TELAMO

De beskriver sig selv som “Kongerne i sentimental populær Schlager”, og det er ingen overdrivelse: I mere end 30 år har gruppen Atlantis med sine sjælefulde folkestemte sange, givet sine fans en fantastisk stemning. Den 7-8-2015 udkom en eksklusiv kollektion fra Telamo, de populæreste hits fra de sympatiske musikere og indeholder desuden 14 helt nye hits.

I lang tid har Hans, Herbert og Gerhard med Atlantis været en musikalsk eksportvare fra deres Tyrolske hjem, og er blevet elsket af deres fans for deres ligefremhed, unikke og holdbarhed. Med “Halt mi fest” havde Atlantis deres første store hit. De tæller blandt de succesfulde Schlager bands i Østrig og kan se tilbage på 10 gange guld og fire gange platin! Det var ikke længe at de ikke kun været kendt i deres hjemby som “Bunte Hunde”, men hurtigt også i Tyskland, Schweiz, Belgien, Italien, Holland og sågar i USA er der utallige fans. For de indfødte kunstnere er musikken en hjertesag, og det kan man høre.

Kilde: Telmo.de

På deres aktuelle dobbelt CD “Tanz mit mir – Ihre grössten Erfolge” præsentere Atlantis nu deres tidløse top titler, blandt andet deres populære sange som “Sie ist jung – sie ist schön”, “Auf den Flügeln deriner Zärtlichkeit”, “Die Nacht als wir unsterblich waren” og mange flere. Det er livskraft, hygge, kærlighed og mange følelser, hvor det i mere end tre årtier at  Atlantis´hit har fortalt historier. Naturligvis er der også på det helt nye album og navnet på albummet: “Tanz mit mir”, den typiske og nutidige Atlantis lyd som går lige i benene. Og de 14 skønne nye sange forsætter denne musiktradition i bedste Atlantis maner.

Mangesidige melodier, tekster, som afspejler livet, og altid ren romantik – siden begyndelsen af bandets historie, har de tre musikere fra Atlantis beholdt deres musikalske Credo og aldrig givet efter for deres unikke karriere. Med deres nye dobbelt CD “Tanz mit mir – Ihre grössten Erfolge” siger de tak til deres fans for deres loyalitet, sammenholdet i alle årene og deres kærlighed til Schlager.

Dobbelt CD “Tanz mit mir – Ihre grössten Erfolg” har været i handlen siden d. 7.8.2015.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse