Det gør hun, når det bliver for meget for hende

Helene Fischer musik sælger som varmt brød, hits baner vejen for hende. Hendes turnéer er gigantiske. Hun har en familie. Er det hele ved at blive for meget for moderen til en lille datter?

For nylig blev hun det nye reklameansigt for “Lidl” og optog en omfattende reklamefilm med kæden. Der var både kritik og meget ros til projektet. Tanken om at lave musik og inspirere millioner af fans på scenen – det har altid været Helenes drøm, som blev til virkelighed for et par år siden. Hun kan ikke forestille sig et liv uden musik, scenen og kontakten med publikum.

I et interview med avisen “Zeit” forklarer Helene Fischer: “Jeg kan ikke forestille mig et liv uden musik, scenen og forbindelsen til publikum.” Alligevel er hun klar til at stoppe, når tiden er inde: “Men jeg tror stadig, at jeg ikke vil gå glip af det øjeblik, hvor jeg siger: nok er nok.”

Helene Fischer var på randen af en udbrændthed

Kort før Corona-pandemien i 2019 være hun ifølge egne ord tæt at være udbrændt. “Gudskelov fik jeg styr på det,” sagde Helene Fischer i et halvtimes interview på det schweiziske tv SRF. “Når man ikke rigtig føler nogen følelser som kunstner længere, når man føler, at alting bare er udmattende, så må man være ærlig over for sig selv og bremse op.”

Hendes seneste optrædener med “Rausch”-turnéen viser, at hun stadig er en kraft på scenen og begejstrer sine fans.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER