Det fik mig virkelig ned

Foto: ZDF / Ben Wolf

“Wie konnte das passieren?!” – hvilken kraftfuld ballade af Ben Zucker. I lørdags havde sangen premiere i “Die Giovanni Zarrella Show”. Sangen viser, hvor meget Ben Zucker stadig lider af sit brud. I en podcast har han allerede indrømmet, at han har meget romantiske sider. Nu er den eftertragtede schlager-rocker tilgængelig igen…

Ben Zucker er en “rockende romantiker” og han har selv skrevet selv det nye nummer og er ved at bearbejde bruddet på sit sidste forhold. Han lider stadig meget af det. Ben Zucker var single i lang tid og søgte også kærligheden gennem den kendte dating-app “Tinder”, som han åbent indrømmede i interviews.

Men så slog lynet faktisk ned, og han blev forelsket, men holdt forholdet hemmeligt. I podcasten “Aber Bitte mit Schlager” afslørede han sidste år, at han bestemt var en “rockende romantiker”: ”Jeg er ikke den type praline, rose, marcipanrose. Så ikke nu. Jeg ville ikke give dig en marcipanrose til vores første date. Det ville jeg ikke tænke på. Men jeg har andre ideer, der fint kunne runde det af.”

Kom til daten med stearinlys

Ben Zucker plejede at komme forberedt til en date på en virkelig romantisk måde! I podcasten indrømmer han: “Jeg tog altid et stearinlys med til mine dates, to glas og en flaske vin. (…) Så tændte jeg et lys der, da jeg var omkring 20. Det var da jeg tænkte, jeg er en rigtig pick-me-up.”

Han var endda forlovet med sin sidste kæreste, fordi han tænkte: “Hun er den!” Men desværre gik alt anderledes.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER