Det er ved at blive fjollet Fischer – En kommentar!

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Helene Fischer optrådte live for første gang i lørdags med sin søde babymave på tv. Men enhver, der nu har troet, at Helene kærligt ville have iscenesat det barn, hun bærer under hjertet, tager fejl. Hun ville ikke engang tale om sin baby-lykke.

Brigitta Langhoff fra Schlager.de siger: Som mor kan jeg sige: Det er ved at blive fjollet, fru Fischer! Indtil videre har jeg selv haft fornøjelsen af ​​at være gravid, og jeg kan (gudskelov!) sige, at det nogle gange var den dejligste følelse i verden at have et barn under mit hjerte. Jeg var også en af ​​de kvinder, der stolt iscenesatte deres babylykke – altid og overalt. Derfor er det mig uforståeligt, at Helene Fischer valgte sin optræden på “Wetten, dass..?” lørdag (6. november) og besluttede sig for et outfit, der skjulte hendes søde babybold frem for at understrege den.

Hvorfor er hun tavs?

Brigitta Langhoff fortsætter: På den ene side forstår jeg, at hun ønsker at beskytte sit privatliv så meget som muligt, som en af ​​de største berømthedheder Tyskland har at tilbyde i øjeblikket. På den anden side tror jeg (og ikke kun fra et pressemæssigt synspunkt), at Helene besluttede sig for for år tilbage at være en offentlig person. Siden babybomben – uanset om det er frivilligt eller ej – på en eller anden måde kan jeg ikke forstå, hvorfor Helene Fischer så stadig er helt tavs om denne sag.

Eventuelle spørgsmål om graviditet fra moderator Thomas Gottschalks side strøg Helene på en venlig, men bestemt måde. Selv da Michelle Hunziker lykønskede hende med hendes umiskendelige babyglød, gjorde Helene Fischer ikke andet end at sige tusind tak.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har et spørgsmål: Hvorfor kan hun ikke bare nyde sin baby-lykke som enhver anden kvinde (undtagelser beviser reglen!)? I dette tilfælde gør det for en gangs skyld ikke noget, at hun er fremtrædende. Ligesom det ikke gør noget, hvis en fotograf tager et billede af hende med en babybule.

At give er mere velsignet end at modtage

Brigitta Langhoff fortsætter: Hendes “brokken” om pressen er efter min mening alligevel klynk på højt plan, for lad os være ærlige: Uden pressen ville Helene Fischer ikke være, hvor hun er i dag, hvad angår karrieren! For ikke at forglemme hendes talrige fans, som modigt har været loyale over for hende indtil videre, selvom Helene ikke har kontaktet dem meget eller slet ikke siden hendes pause i 2019 – på trods af den aktuelle albumpromovering!

“At give er lykkeligere end at modtage” siger man altid så smukt. Men DET lader Helene Fischers motto ikke til at være i forhold til fans og presse. I stedet er sangerinden “Hvis du vil tælle, skal du være sjælden” meget populær.

Det eneste spørgsmål er, hvor længe hendes fans vil fortsætte med deres unødvendige opførsel. Afslutningsvis kan jeg kun sige én ting om den kommende mor: Kære Helene, nyd din baby-lykke og del den (i hvert fald til en vis grad) med verden, som bare gerne vil være glade med dig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse