Det er hans største særhed

Foto: ZDF / Anthony Miller

Perfekt klædt i et skræddersyet jakkesæt, altid høflig og venlig – Roland Kaiser er en, der ikke kun bevidst kontrollerer sine offentlige optrædener, men også vælger sine ord omhyggeligt. Men lytter man godt efter, vil man genkende den fine humor, hvormed han nu taler om en privat særhed.

Roland Kaiser var gæst i talkshowet “3 nach 9″ og i et interview med Giovanni die Lorenzo fortæller han om sit begivenhedsrige liv. Før han startede sin musikkarriere, arbejdede Kaiser som bilsælger og forklarer, hvad der virkelig irriterer ham, når han kører.

Han kan ikke holde det ud, når folk ryger og spiser i bilen, for: ”Krummer er noget virkelig forfærdeligt. Der skal være orden.” Heldigvis er hans kone meget ryddelig.

Roland Kaiser er også pedantisk, når det kommer til ventilation: “Luftudløbsdyserne skal være parallelle. Venstre og højre skal hen til ruderne, så de ikke dugger, resten skal på kryds og tværs, så alle får lidt luft og ikke bliver alt for irriterede over det om sommeren.«

Kejseren, krummerne og hans pedanteri i bilen – en smuk hverdagshistorie, der helt sikkert vil få hans fans til at smile.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse