Det er hans næste shows

Foto: ZDF / Sascha Baumann “Dalli Dalli”

Året 2021 lakker mod enden. Men indtil da fyrer tv-stationerne virkelig fyrværkeri af. Et navn skiller sig særligt ud: Florian Silbereisen. Han kan ses i næsten alle store show fra jul til nytår …

Næste tv-aftale er inden juleaften. Den 23. december kl. 20.15 viser BR programmet “Zauberhafte Weihnacht im Land der ‘Stillen Nacht”, fremført af DJ Ötzi og Sonja Weissensteiner. En af de udøvende kunstnere er Florian Silbereisen, som møder Giovanni Zarrella på tv for første gang i lang tid. Juledag vil allrounderen så stå over for udfordringerne i “Dalli Dalli” juleshow. Der danner Florian Silbereisen et hold med Michelle Hunziker.

Han skal tilbage til havet

2. juledag på ZDF tager Max Parger “Traumschiff” til Stockholm, inden det nye afsnit af “Kreuzfahrt ins Glück” sendes umiddelbart derefter. Den samme dobbeltpakke venter på fans til nytår: Florian Silbereisen flytter til Namibia med MS Amadea, mens spin-off’en skal til Kreta. Livets dans Sirtaki …

Årets anmeldelse i to shows

Mellem jul og årsskiftet kan den 40-årige ses to gange: Tirsdag den 28. december kl. 20.15 udsendes “2021 – Das Quiz” på ARD. Florian Silbereisen er med for første gang og møder “Tatort”-stjernen Jan Josef Liefers og Barbara Schöneberger, som allerede er rigtige veteraner i Günther Jauchs show.

Den 30. december er der endnu et program modereret af showmasteren selv: “Die Schlager des Jahres” på MDR. Det bliver en festuge for fansene.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x