Det er Florian Silbereisens lykkebringer

Florian Silbereisen kan ikke i øjeblikket klage over succes. Om det er som vært eller sanger – partneren til Helene Fischer er en heldig fyr og overalt tages der godt imod ham. Således fastholder Florian sin lykke, stjernen har en ganske personlig lykkebringer. MAnge vil tro at det er Helene Fischer der er hans lykkebringer, men til hans TV optrædener tager han et par røde lykkebringende underbukser på.

Florian Silbereisen: Før var han overtroisk

Som han fortæller til et magasin “DB Mobil”, var han førhen meget overtroisk: “Førhen havde jeg diverse lykkebringer til alle mulige situationer. Derfor havde jeg mine faste procedure, før hver optræden”, fortæller Florian. Så ikke underligt at Florian sætter den finurlige ting som sin lykkebringer før sin TV optræden.

Hans underbukser blev udstillet

De røde underbukser købte han til et specielt scene outfit. Ved hans første show havde musikeren en rød transparent kulør og måtte passe det – på anbefaling af hans kostume dame – også købe røde underbukser. Siden er de blevet til lykkebringende til stjernen og også set på udstillingen i Bonn.

I dag er Florian ikke overtroisk. Hvorvidt han stadig bære underbukserne ved hver optræden er ikke kendt.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER