Det er derfor, han tog sig tid

Sidste efterår annoncerede Andreas Gabalier en kort kreativ pause. Nu har han afsløret årsagen til den månedlange pause. Og den er ganske enkelt menneskelig. Efter 12 års arbejde havde Gabalier simpelthen brug for en god pause…

I oktober 2022 afslørede Gabalier over for Bild: “Jeg tager en pause i de næste par måneder, inden jeg næste år for alvor går i gang igen med min turné. Jeg glæder mig allerede til at holde fri, hænge ud med kammerater, stå på ski her til vinter og holde jul med min mor.” Denne pause er nu officielt forbi, og Gabalier er tilbage fra vinterdvalen. Men hvad har Volkrock’n’rolleren lavet i alle de måneder, hvor han har haft fri? Det afslørede han i et nyligt interview med “Express.de”.

Gabalier havde brug for at genoplade sine batterier

Han afslørede over for avisen: “Jeg har nydt juleperioden og kom godt ind i det nye år, med en masse afslapning og genopladning af mine batterier – for første gang efter tolv år. Så nu kan jeg komme i gang igen med fuld styrke. Jeg var selvfølgelig ikke helt doven, for en rullesten samler ikke mos.” I mellemtiden er han bl.a. blevet chefredaktør for sit eget første magasin, som udkommer i slutningen af april. Derudover har Gabalier og hans team sikkert forberedt sig på sin kommende “Dirndl – Wahnsinn – Hulapalu”-turné.

Han tager snart på turné

Fra den 28. april tager Gabalier på en ny turne. Så starter hans turné med titlen “Dirndl – Wahnsinn – Hulapalu” i Mercedes-Benz Arena i Berlin. Hans fans er tændte på det. Som han også afslørede over for “Expressen”, var der oprindeligt kun planlagt otte koncerter, men de blev så hurtigt udsolgt, at der nu er næsten 30 koncerter. Nogle byer som Erfurt er allerede udsolgt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse