“Det er der ingen, der kan lytte til!” Det er, hvad Helene Fischer siger om sin egen musik!

Hvem skulle have troet det! Helene Fischer har revolutioneret schlagermusikken! Millioner af tilhængere nyder Helene Fischers musik. Stadions er fyldte, men Helene Fischer lytter ikke til sin egen musik, hvorfor? Her er alle detaljerne!

For nylig blev Helene Fischer konfronteret med det spændende spørgsmål, om hun lytter til sin egen musik. Hendes svar gav anledning til mange spørgsmål. Helene Fischer svarede klart og tydeligt “Faktisk ikke!, jeg lytter nu ret sjældent til min egen musik derhjemme, men selvfølgelig synger jeg ofte sangene på scenen. Og det har jeg det stadig vildt sjovt med,” siger Helene Fischer. Men der er også den anden side af mønten. Mens millioner af fans hylder hendes musik, har andre en tendens til at holde sig for ørerne med sætningen: “Schlager? Det er der ingen, der kan lytte til.” Specielt her i Danmark

Det er den musik, schlagerdronningen lytter til i privaten!

Så fortsætter Helene Fischer sit udsagn åbent og ærligt: “Hvis der er en genre, der tiltaler mig, så er det countrymusik”. Men det er hendes fans ligeglade med, for de elsker schlagerdronningens sange og optrædener. Helene præsenterer sine hits med så meget glæde og energi på scenen, at det tager pusten fra én!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse