Det bedste igennem 15 år – “Krone der Volksmusik”

I 15 år var “Krone der Volksmusik” en af de mest populære udsendelser, hvor stjerneren af schlager og folkemusikbranchen blev kåret som de bedste i deres genre. Denne pris var meget eftertragtet blandt schlager stjernerne, men også tilskuerne glædede sig hver gang over et nyt look. I aften kommer “Krone der Volksmusik” tilbage i en “Best of” udsendelse.

Det bedste gennem 15 år

Med er alle stjerner i branchen. MDR TV tager et kig tilbage i de forgangne år og viser det bedste gennem 15 år. Fra de stolte vindere, til de mest følelsesmæssige øjeblikke og naturligvis de bedste optrædener. Senest pris blev uddelt i 2012 i “Krone der volksmusik” – Her strålede en lykkelig Andrea Berg og en berørt Semino Rossi, der næsten ikke kunne tro det. Også Helene Fischer var at se i det sidste show og gjorde det til en dejlig aften.

Disse gæster kommer

Det er helt klart de “bedste” der kommer fra branchen, og som virkelig er unikke i branchen. De sorte solbriller som er hans varemærke, hans unikke gylden blonde hår og han røde jakke som er gået over i musikhistorien. Hvem er det vi mener? Det passer kun på en: Heino. Schlager stjernen vil naturligvis være der, der efter mange årtier i branchen, bestemt har fortjent sin krone. Også hans kollega Semino Rossi har fortjent en pris, ingen andre har så meget følelse i musikken. Semino Rossi har sin egen musikstil, som er blevet hans varemærke. Hansi Hinterseer fans vil også få et gensyn, og Amigos står der med deres guitar og en flammende scene. Er det lang tid siden du har hørt Naba Mouskouri, så er chancen her. Grækeren er med i showet og henter sin krone.

volksmusik

Så se med i aften

Det bedste gennem 15 år “Krone der volksmusik” kommer i aften kl. 20.15 på MDR

Husk hvis du ikke har kanalen, men gerne vil se det, er det stadig muligt Klik her

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse