Derfor var hun så streng ved DSDS

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Maite Kelly er ikke kun kendt for sin musik, men også for sin elskelige natur og sit solrige gemyt. Med “Deutschland sucht den Superstar” viste hun dog en helt anden side – og dermed forstyrrede utallige af hendes fans.

“Hvad er der i vejen med Maite Kelly?” spurgte Maites fans siden hun var sådan, da hun blev set som jurymedlem i det populære RTL-program “Deutschland sucht den Superstar”. Maite, ellers kendt som solskin, var streng, uhøflig og usædvanlig sej på tv. Men hvorfor det åbenlyse personskifte, hvad var der bag den “nye” Maite Kelly?

Kære fans, vi kan berolige jer. Forklaringen er leveret af Jan-Marten Block, vinderen af ​​den 18. DSDS-sæson. Lige den sæson, som Maite deltog i. Jan-Marten arbejdede meget tæt sammen med medlemmet af den legendariske Kelly Family, Så han lærte Maite at kende i øjeblikke, hvor kameraerne ikke hele tiden var rettet mod hende.

“Selvfølgelig – det var strengt, men kun for at give os god feedback,” sagde Block i et interview med “extratipp.com”. Men det var ikke et problem for ham, for den nye “superstjerne” genkendte den egentlige årsag bag det. “Så vi kan vokse, ikke for at blive ødelagte.” I sandhed, “Maite Kelly er en super elskelig kvinde”. Nå, hendes fans kan ånde lettet op.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER