Derfor skal Michelle ikke betale fartbøder

Michelle har stået på scenen i over 30 år. Og hun ser altid fejlfri ud. Hendes køreegenskaber ser dog slet ikke ud til at være fejlfri, for som hun selv har afsløret, er fartkameraet tilsyneladende ikke hendes bedste ven. Hun slipper dog altid for fartbøden. Har Michelle en berømthedsaftale hos politiet?

Michelle: “Fartkameraerne jagter mig!”

Under et tv-show ville en fan vide, om Michelle nogensinde var blevet blitzet. “Jeg bliver blitzet, hver gang jeg bare starter min bil. Jeg har følelsen af, at alle fartkameraer følger efter mig. Uanset hvor jeg er, selv om jeg slår fartpiloten til, bliver jeg stadig blitzet. Så jeg tror, at de alle er sat forkert op på en eller anden måde,” indrømmer Michelle med et grin. Hvis nogen nu tror, at Matthias Reims eks konstant skal betale for fartbøderne eller endda har mistet sit kørekort, tager de fejl!

Michelle: “Jeg skal ikke betale”

“Det fantastiske er: Jeg er kun 1,56 meter høj, og jeg har en forholdsvis stor bil. Fartkameraerne får aldrig fat i mig, for man kan altid kun se min pande på billedet, og resten er slet ikke synligt. Det er selvfølgelig dejligt, for det betyder, at jeg ikke skal betale fartbøden” siger Michelle glad.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse