Derfor manglede netop hun i Florian Silbereisens overraskelsesshow.

I lørdags, den 16. marts 2024, fejrede ARD en stor fest i anledning af Florian Silbereisens 20-års jubilæum. Det særlige ved det: Han vidste intet om det. Det var egentlig meningen, at han skulle være vært på “Das große Schlagerjubiläum” den aften. Men under optagelsen af programmet den 29. februar viste det sig, at showet var “Die große Schlagerüberraschung für Florian Silbereisen”.

Mange af den 42-åriges kolleger og venner dukkede op i programmet for at lykønske ham med de 20 år i showbusiness. Men især én kollega manglede: Beatrice Egli.

Hvorfor var Beatrice Egli væk den aften?

Beatrice Eglis fravær skabte selvfølgelig en vis overraskelse. Den muntre blondine plejer trods alt næsten altid at være til stede ved Floris shows. De to er også jævnligt på scenen sammen og synger blandt andet deres fælles duet “Das wissen nur wir”. Tidligere er duoen flere gange blevet beskyldt for en påstået kærlighedsaffære, fordi Flori og Bea simpelthen harmonerer så godt sammen i deres optrædener.

Men Beatrice Egli var ikke til stede ved showet til ære for Florian Silbereisen af alle mennesker. Svaret er enkelt: Desværre gik planlægningen ikke op, som en talskvinde for tv-stationen forklarede til “t-online”: “Selvfølgelig kunne kun nogle få stjerner, venner og ledsagere fra Florian Silbereisens 20-årige ‘Feste’-showperiode blive inviteret til det ‘store overraskelsesshow for Florian Silbereisen’. Beatrice Egli var ikke i stand til at deltage på optagedagen.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse