Derfor er Helene fraværende fra Florian Silbereisen-shows!

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Hvor er Helene? I de seneste par uger har den betagende sangerinde, Helene Fischer, ofte optrådt på tysk tv. Strålende optrædener, sitrende humør, svajende hofter i “Rausch”! Nu mærkes det, at Helene Fischer mangler i Florian Silbereisens shows …

Først ser vi den smukke Helene Fischer i “Wetten, dass …?” kort efter i sin dokumentarfilm: “Ein Abend im Rausch” og hendes præstationer var endnu en gang fantastiske. Gløden i hendes øjne blev afspejlet i hendes talrige fans.

Sidst så var Helene Fischer i ARD-showet: “Klein gegen Groß” som gæst! På en eller anden måde ser det ud til, at et helt særligt show bliver distanceret? Den fantastiske Helene var hverken til stede ved “Schlagerbooom 2021” eller til “Adventsfest der 100.000 Lichter”.

Hvad var årsagen til Helene Fischers fravær?

Mange spørgsmål cirkulerer for tiden i medierne: Er Helene måske allerede gået på barsel?Eller måske er der endda en tyk luft mellem det tidligere “drømmepar”. Nu siges det konkret: “Helene Fischer slet ikke var planlagt til showene …” Nu er vi meget spændte på, om der snart bliver et glædeligt gensyn i Florian Silbereisen Shows!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x