Derfor er hans fyraften hellig for ham …

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Uanset om det er moderator, schlagerstjerne eller drømmeskibskaptajn. Enhver, der er lige så populær og “eftertragtet” som vores “Flori” Silbereisen, har lidt tid til private anliggender. Fansene kan ikke få nok af deres stjerne. Hvordan klarer man sådan en balancegang?

Det ik noget spørgsmål. Tiden for en succesfuld kunstner og berømthed som Florian Silbereisen er begrænset. Derfor er der næsten ikke opslag af private stunder på hans Instagram-profil. Og man må ikke glemme, at enhver oplysning, som en person som Silbereisen afslører om sig selv, fører til et tilsvarende ekko i medierne. Det er derfor, en social mediekonto skal administreres omhyggeligt, normalt har den brug for sit eget team i baggrunden, som styrer disse aktiviteter og kan implementere dem fornuftigt. Men der er noget andet, der ifølge Silbereisen forhindrer ham i at blive mere aktiv her.

Hans ro er vigtig for ham

Nej, vores Flori er ikke så aktiv, som Beatrice Egli er på Instagram. Og det er der nok en meget simpel grund til, som han nu afslørede over for “Stern”: “Men helt ærligt, det er jeg for doven til. Jeg kan ikke forestille mig at tænke på, hvad jeg kunne poste derhjemme, når jeg har fri og ingen møde.” Wow, det er forfriskende ærligt, ligesom vi kender og sætter pris på Silbereisen. Hvilket igen lukker cirklen til “Jeg har ikke tid, fordi jeg har meget travlt”.

For når du er lige så meget på farten som Flori, og du bliver overvåget ved hver tur, tænker du naturligvis en ekstra gang over, hvad du generer dine fans med. Samtidig ønsker du selvfølgelig at udøve din ret til privatliv. Men alligevel får vi masser af ham og hans travle tidsplan. Starten på DSDS inklusive Silbereisen og en ny jury, som vi nu vil høre og se jævnligt, startede først i lørdags. Og så fortsætter det den 28. april med “Das große Schlagerfest XXL” i Regensburg.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse