„Der Musikantendampfer“ med Helene Fischer mod Frankfurt

Det sker i aften, 2013/09/19, en ny rejse med “Musikantendampfer”. Den godmodige moderator Maxi Arland er på krydstogt på Main. Langs kysten er der nogle gode ting at opdage, men alene gør ikke turen sjov. Derfor er der også mange stjerner om bord som sædvanlig!

Den store rejse starter i Bamberg og fører først gennem de idylliske vinlandskaber ved MainFrankens. Det er ren romantik! og ved den næste station, det eventyrlige Spessart, bliver man endnu mere begejstret. Til sidst, går det derefter til storbyen Frankfurt! Bare en togtur er spektakulær, den brede Main inviterer en til at anskaffe et skib og den berømte Flößerbrücke ser fantastisk ud om natten. Selvfølgelig kommer Maxi Arland og hans medrejsende i ecstasy her.

Frankfurt er ikke bare en hård børsby fuld af velklædte bankfolk, det er den femte største by og er en smeltedigel af mange kulturer. Hvor mange mennesker bor så i denne pragtfulde by? ca. 690.000 bor her.

Men det er ikke for ingenting, at byens tilnavn er “am Main”, floden er vigtigt for infrastrukturen i byen og et reel blikfang, og vigtigste den fortrylle mange turister, selv Rosanna Rocci, krydstogter med en venetiansk gondol til Musikantendampfer. Naturligvis har hun et hit her, såvel som hendes musik kollegaer “The Dorfrocker”. Bandet er dedikeret til en frankrisk tradition – pramme. Hvorfor ikke!

En meget vigtig stjerne er ombord og giver en stor overraskelse i aften, Helen Fischer kommer ind i Musikantendampfer og optræder.

Hvad har Maxi Arland planlagt omkring denne power-kvinde, det får vi at se i aften? Stefan Mross er også medvirkende. Der ud over kommer også Wencke Myhre, Adoro, Jürgen Drews, Isabel Varell, das Filmorchester Babelsberg, Die Amigos und Oesc’hs die Dritten.

Tænd for tv’et og stil ind i dag, 19/09/2013, de “Musikantendampfer” stævner ud kl 20:15 på HR TV!

Musikantendampfer

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse