Der er stille om “Herzilein”!

“Herzilein, du musst nicht traurig sein….” – hvem kender ikke denne sangtitel? præcis, næsten ingen! Men det var med denne sang at Wildecker Herzbuben sang sig ind i hjerterne hos deres fans. I næsten 25 år har de stået på scenen og haft succes med talrige hits. Men i de seneste måneder har der været ro om den populære Schlager duo. På deres Facebook har der siden december 2015 været stille, og man har ikke hørt meget fra de to. Hvad laver Wildecker Herzbuben lige nu?

Kilde: wildecker-herzbuben web
Kilde: wildecker-herzbuben web

En Tour i december

Ser man på spille datoer, ser man dem sjælendt på scenen og er ikke i rampelyset. Men det vil ændre sig. Fra december tager de 2 schlager stjerner igen på Tour: Sammen med Feldberger, Liane og Cappuccinos spiller de ved “Die klingende Bergweihnacht 2016 – Die volkstümliche Weihnachtsrevue”.

Så går det videre med “Weihnachtszauber mit den Wildecker Herzbuben”, til slutningen af december. Med er foruden Herzbuben også Schwarzwaldfamilie Seitz, Walter Scholz og flere andre. Har man ikke tid i december skal ikke være trist. For også i januar vil der være talrige Wildecker Herzbuben koncerter – og det er i hele Tyskland.

Herzbuben som filmstjerner

Også selv om der i den sidste tid ikke har været en stor tourne af Wildecker Herzbuben, var de meget aktive sidste år. Blandt andet blev bogen “Ich bin dann mal weg” af Harpe Kerkeling forvandlet til film og de to Schlager sangere havde en lille rolle. Dem der vil se deres skuespiltalent er det nu muligt. Filmen er kommet i handlen.

Herzbuben som livredder

Et hjerteanfald eller pludselig hjertedød er ikke ualmindeligt. I Wien er der oprette et omfattende Defi-netværk som kan yde hurtig hjælp i en nødsituation. Wildecker Herzbuben er begejstret for det sociale projekt og har derfor lavet en ekstra video og komponeret sangen “Der Schock fürs Herzilein”. Denne forklare på en dejlig og sympatisk måde, hvordan man bruger en hjertestarter og redder liv. Sådanne et godhjertet projekt støtter Wildecker Herzbuben gerne, og derfor har der været stille om dem.

RELATEREDE ARTIKLER