Der Benniiis nye single – Neuer Morgen Neues Leben

Hans kunstnernavn har flere vokaler end de fleste, og hans lyd udstråler mere party end mange andre. Bernniii har i nu 3 år i Tyskland og på party øen Mallorca fyldt danse gulvene – og i disse dage melder han sig tilbagemed sit nyeste hit, hans single “Neuer morgen, neuers leben” lader et øjeblik en glemme den daglige rutine og går i benene på dig.

Efter en start med el guitar, finder Benniiis producent team en X-treme lyd som passer til sommer – sorgeløs – groove og præsentere en syng med lyd, der næppe kan være afslappet:  “Neuer Morgen, neues Leben, und alles das, was gestern war/das gibt’s nicht mehr für dich”, synger han og beviser der med endnu at han er nummer 1 party lyd.

Der-Benniii

Allerede fra barnsben sang han på Bad Salzuflen på scene, fordi pop og schlager verden ikke kunne give slip i ham. Han gjorde sin skole færdig, og derefter udlært som Kfz mekaniker, i 2010 koncerterede han sig nu fuldt for musikken: Sommer hittet “7 tage sonnenschein” var det første i en række af hits, den først titel, blev en af de mest spillede på Mallorca.

Efter en opdatering af det gamle Flipper hit kom den på den tyske party opsamling “Ballermann hits 2011 XXL”, “Ballermann hits party 2011” og “Belneario party hits 2010”, han var med “Das meer ist kein meer mehr” (2001) og “Mona Lisa” (en anden Flipper opdatering) og ender sågar i 2011 som bedste newcomer ved Ballermann Awards nomineringen.

“Oh la la larissa” hed det i sidste sommer, og betød at han at han i 2012 ikke kun vandt i nævnte kategori, men også “Senkrechtstarter 2012” Award.

Med en masse rygvind og en fuld kalender i det nye år, fejrede Benniii sin fødselsdag den 29. Juni og for fjerde gang i træk er han på “Ballermann Hits XXL” repræsenteret med hans stemnings hit, og sørger derfor at sommeren ingen ende vil tage.

Hør noget at det nye nummer her under.

Kilde:Telamo.de

Det skal du læse