Denne schlagerstjerne søger om optagelse i næste sæson af “Let’s Dance”

Hun har stået på scenen i 35 år. Hun mangler bestemt ikke erfaring med at stå foran et stort publikum, og hun elsker at danse! Og det er præcis derfor, hun er det perfekte valg til Tysklands populære danseshow “Let’s Dance”…

Hver fredag trækker RTL millioner af seere til skærmen, fordi alle vil se, hvordan forskellige berømtheder kæmper med deres professionelle dansepartnere i “Let’s Dance”. De hårde træningssessioner kræver meget af de kendte. Nogle klarer sig rigtig godt, mens andre overvinder deres egne grænser for at vinde over publikum uge efter uge.

Schlager-stjerne er en stor “Let’s Dance”-fan

Cha Cha Cha, Rumba, Paso Doble eller Jive – ikke alle kan danse dem. Semino Rossi afslog for eksempel et tilbud fra “Let’s Dance”. Men hvad med de andre schlagerstjerner? Anita Hofmann besøgte for nylig Schlager.de i studiet, og se, hun er en stor fan af danseshowet!

Foto: SWR/mediensegel.de/Andreas Braun

Anita Hofmann ville elske at være med i “Let’s Dance”

“Jeg ville være med med det samme, hvis de var interesserede. Jeg elsker ‘Let’s Dance’,” siger den smukke sangerinde i et interview. Og så følger en spontan handling:

Jeg melder mig hermed til ‘Let’s Dance’! Jeg har allerede behagelige sko på – så jeg kan komme i gang!

Og Anita mener det alvorligt! Hun har endda fundet på noget særligt til releasefesten for sit album (“Voll auf Schlager”, fra 24.05.24): Hun vil lære at danse sammen med sine fans! Hun vil blive støttet af den professionelle danser Markus Schöffl, som allerede har siddet i juryen for “Let’s Dance”. Det ser ud til, at Anita kommer lidt tættere på sin drøm.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse