Den store Schlager starparade

I søndags i Velodrome hallen i Berlin gik helvede løs. Tusindvis af tilskurer blev mødt med et fyrværkeri af musik til den store schlager starparade, med kunstnere som Andrea Berg, Helene Fischer, Andreas Gabalier m.fl.

Sikken en maraton schlager parade afholdt af Antenne Brandenburg i Berlin. I pakken var der en masse underholdning, som gav en kæmpe fest til det publikum som var mødt op søndag eftermiddag, syv timers musik, så alle fik en mindesværdig dag. Det spændte vidt, atmosfæren kogte, så jorden rystede, publikum fik alt hvad de kom efter fra en fantasifuld og romantisk verden. Schlager stjernerne spillede alle de kendte og enkelte nye numre.

Blandt de mange navne i programmet kan nævnes: Andrea Berg, Helene Fischer og Andreas Gabalier. Dronningen af schlager Andrea Berg fik de 8.000 fans til at lette taget skrigende i Velodrome, og med et medley fik hun hele hallen til at danse. Og Andrea Berg leverede nogen store hits som  „Du hast mich tausendmal belogen“ og „Piraten wie wir“. Andreas Gabalier fik pigerne i første række til at stå med spændning da han leverede sit berømte hofte sving, stemningen var på sit højeste.

Kun en kunne slå det og det var Helene Fischer, da hun gik på scene. Ingen anden stjerne fik så mange roser og tøjdyr. Det er ikke så mærkeligt for Helene Fischer er kommet helt til tops i musikbranchen. Det er hendes skarpe stemme og det strålende show hun levere.

Indtil udgangen af dette år vil den store schlager parade være i gang. Anne Marie Zimmermann, Nik Kershaw, DJ Ötzi, Michelle og flere vil være der. Berlin fik en oplevelse af koncert i stor stil.

3795561961_ab37767615_z

Kilde: schlagerplanet.de

 

 

Det skal du læse