Den store Schlager-Starparade i Magdeburg den 12.10.2014

Nu kun to uger til! Den 12. oktober finder den store Sachsen-Anhalt Schlager-Starparade sted. Indgang er denne dag fra kl. 13.00, og showet slutter kl. ca. 21.00. Tæppet vil løftes, og de store schlagerstjerner, som Tyskland har at byde på, vil komme på scenen. Og det er ingen overdrivelse, når man ser på stjernerækken:

 • Beatrice Egli
 • Andreas Gabalier
 • Roland Kaiser
 • Matthias Reim
 • Semino Rossi
 • Michelle
 • Nik P.
 • Olaf der Flipper
 • Nino de Angelo
 • Fantasy
 • Anna-Maria Zimmermann
 • Ella Endlich
Kilde: Schlagerstarparade.de
Kilde: Schlagerstarparade.de

Schlagerstjerner

Ud over de kunstnere, som er fast ved hver Schlager-Starparade, vil der i Magdeburg være kunstnere som Anna-Maria Zimmermann og Ella Endlich. Den tidligere DSDS-deltager Anna-Maria Zimmermann er om sommeren også gerne stjernegæst på Mallorca. Med sit aktuelle album “Sternstunden” vil den 25-årige sikkert også begejstre ved Schlager-Starparade i Magdeburg. Efter Anna-Maria Zimmermann deltog i castingshowet DSDS, startede hun i 2007 sin solokarriere, men den store succes havde hun ikke regnet med. Den sympatiske sangerinde fra Gütersloh er altid nede på jorden og altid godmodig over for publikum.

Også Ella Endlich er en sangerinde fra den unge schlagergeneration. Den 29-årige havde i slutningen af 90’erne succes som teenagestjernen Junia. Hun var bedst kendt i Tyskland med hits som “Küss mich, halt mich, lieb mich”. Og så er kunstnerinden kendt fra Berlin som musical-, teater- og tv-stjerne.

Dette klassetræf af tyske schlagerstjerner kan du ikke lade passere, så sikr dig billet nu. Det er et faktum, at der venter en eftermiddag med højt humør og god musik. som man kunne se ved Schlager-Starparade i München den 13. april 2014.

Arena for stjerner

Den store Schlager-Starparade finder sted den 12. oktober i Getec-Arena i Magdeburg. Denne hal danner de optimale rammer for et stort show med mange liveoptrædener. Hallen rummer op til 7.000 mennesker og er den største i Sachsen-Anhalt. Også placeringen er ideel for tilskuere og gæster. Beliggende i byens centrum, der er meget godt forbundet til infrastruktur, let tilgængelig med offentlig transport eller bil. Getec-Arena åbnede i 1997, siden har den været populær for sport-, musik- og mange andre kulturelle arrangementer.

Ikke kun til Schlager-Starparade er hallen optimal, i juni var f.eks. Carmen Nebel show i Getec-Arena, og til januar i det kommende år er der international musikparade.

Byen Magdeburg

Magdeburg er hovedstad i Sachsen-Anhalt. Ikke kun den direkte beliggenhed ved floden Elben og de 230.000 indbyggere og de kulturelle seværdigheder gør byen stærk og en værdifuld destination. Besøgende bør helt sikkert også gøre holdt ved Magdeburg domkirke, byens vartegn. Den er bygget i 1207.

De, som gerne vil slappe af før besøget ved Schlager-Starparade Magdeburg, kan besøge et af de talrige museer. En destination kunne være Jahrtausendturm, hvor 600 år af menneskets historie er udstillet.

Besøg i Nautica-Erlebnisbad anbefales til elskere af sportslige aktiviteter. Badelandet er for store og små: En udflugt for alle. En disko-rutsjebane for børn og afslapning og wellness for voksne.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse