Den store Promipool afstemning: Hvem bliver schlager dronning 2013

Alle gode gange tre. Igen i år kan Promipools læsere vælge deres schlager dronning. Jeres stemme tæller – Hvem har begejstret, berørt og fortryllet dig mest i år 2013?

Langsomt har hele Tyskland forstået det: At schlager ikke kommer nogen forbi. Schlager, betyder ikke kun en følelse af fællesskab og store følelser, men betyder også at man kan beundre nogle af de mest fascinerende kvinder i Tyskland .

Derfor har de samme kvinder også fortjent en pris, for det de gør for deres fans.

Hvem er Promipools schlager dronning 2013?

Hvem har betydet mest for dig i år? Hvem har inspireret dig, hvem har trøstet dig på dårlige dage eller gjort en skøn dage endnu bedre?

Over 10.000 stemte sidste år. Helene Fischer vandt sidste år, Andrea Berg fik sølv.

2012: Over 10.000 stemmer til Helene Fischer

Men nu skriver vi 2013 og pionererne har fået uventet stærkt konkurrence. DSDS har sendt deres engel Beatrice Egli på banen, og på nybegynder fronten rocker Linda Hesse schlager verden.

Har du allerede bestemt dig for en sangerinde, hvem der skal være i førersædet. Hvem vil blive kronet som vinder? Det ligger i din hånd.

Så hvordan gør man: Klik her og under artiklen kan man stemme, hvis ikke du er registreret hos promipool skal du registrer dig og derefter afgive din stemme, er du allerede registreret skal du logge ind på Promipool.

[box_info]Kilde: Prominpool.de[/box_info]

Det skal du læse