Den største VolksRock´n´roll fest i verden

“Alpen Elvis”, “Steirer Bau” eller “Elvis aus der Steiermark” – sådanne kan kun en hedde, den særprægede VolksRock´n´Roller Andreas Gabalier. Bandet, Management og naturligvis hans fans bidrager til hans store succes. Den succes afspejles i det faktum: udsolgte haller, publikum og flere gange guld og platin priser for hans karakteristisk musik. Andreas Gabalier forbliver i toppen af musikbranchen. Efter allround talentet i år har haft talrige live koncerter og optrædener i diverse TV udsendelser, vil der i den næste måned finde et særlig projekt sted. Lørdag d. 30.07.2016, starter VolksRock´n´Roller under mottoet “Die grösste VolksRock´n´Roller Party der Welt” sin Mega Tour på Olympia stadion i München. Han lader gæster stå på scene med ham, for at støtte ham musikalsk.

Kilde: Andreas Gabalier Web
Kilde: Andreas Gabalier Web

Ny rekord for VolksRock´n´Roller

I flere måneder er koncerten for den populære Volksmusiker udsolgt og arrangørerne forsøger at lave scenen om, så der kan være 2000 – 3000 flere fans. Denne ændring er vigtig for Andreas Gabalier, men også for en anden grund: Når i alt 70.000 VolksRock´n Roller fejre i München Olympia stadion, kan VolksRock´n´Roller slå en rekord og lave en lille rekord til Guinness rekordbog. Denne Arena Tour er udråbt som den største koncert af Andreas Gabalier og at blive optaget i Guinness Rekordbog vil være en succes i år for den fødte Steinmarker.

Andreas Gabalier har aldrig før optrådt i denne størrelse, så også for ham er det nyt og har i den sidste tid givet han mavesmerter. “Die grösste VolksRock´n´Roll Party der Welt” i denne størrelsesorden er helt bestemt et højdepunkt på Andreas Gabaliers Tour 2016

Et unik koncert besøg – Andreas Gabalier Live

Når Andreas Gabalier optræder Live, er det en særlig oplevelse for koncert besøgende. For med sine live optrædener formidler Alpe Elvis ikke kun musik man kan lytte til, men også liv. Også især den samle pakke af VolksRock´n´Roller: At T-Shirten er kombineret med lederhosen, den typiske Elvis frisure og hans Steiner mundharmonika er ren stil mix. Denne specielle blanding kan også høres i hans musik og det kan hans fans lide. For Andreas Gabalier er scenen alt, også når han kan være udmattet i slutningen af showet. Fra enkelte koncerter er der også en DVD. Foruden Live koncerter i München og Wien er der også kommet en med Live optræden i Berlin “Mountain Man – Live aus Berlin”. Så kan man for evigt holde ved stemningen fra koncerten.

Kilde: Andreas Gabalier Web
Kilde: Andreas Gabalier Web

Umiskendelig blanding

Andreas Gabaliers genre er en unik blanding af Rock´n´Roll, Schlager og Pop, også kaldet “VolksRock´n Roll”. Resultatet er stil blandingen gennem hans musikalske smag og påvirkningen fra hans unge år som f.eks. Elvis og AC/DC. Med sin karakteristiske stil formår han sine fans – om de er unge eller gamle – altid og med god stil at begejstre dem med sin musik. Andreas Gabalier formår også at få det unge publikum med og formår at gøre volksmusik acceptabel igen. Med hans musik indbyder han sine fans til fest og at danse sammen, foruden den rockede slags af VolksRock´n´Roller, kan han også levere den mere rolige tone og synge power ballader.

Hvis man vil være med til denne mega koncert, så kan man finde billetter her: Andreas Gabalier Olympiastadion

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER