Den seneste single fra Nadine – “NEIN, DU DARFST NICHT GEHEN”

En satinagtig stemme, fantastiske sange og en masse lidenskab – med dette fortryllende mix har Nadine igennem nogen tid, begejstret Schlagerfans i de tysk talende lande. På hendes album fra Telamo som for nyligt er udgivet “Der siebte Himmel” synger den attraktive unge Schweiziske kvinde, 17 skønne titler om op og nedture i kærligheden.

Nadine-der-siebte-himmel

Også den hitkompatibel schlager “Nein, Du darfst nicht gehen”, som er den anden single fra Nadines aktuelle album, som vil være at downloade digitalt fra d. 28.8.2015, har hun tilegnet denne følelse af følelsen. Med hendes vanvittige flotte stemme fortæller den 23 årige om en stor kærlighed mellem håb og frygt. Vil manden i hendes drømme blive og gøre hende lykkelig for altid eller vil han gå? Slutningen på kærligheds historien er usikker. Den store effekt af følelser, som Nadine lægger i denne skønne titel, gør sang absolut dansebar, men også at den har den perfekte lyd til at drømme eller en himmelske tid for to.

Den pæne Nadine har siden hun var 14 taget sangundervisning og har været på konservatorium i Bern. Forbundet med hendes autentiske tekster gør hendes varme klang entydig, og hendes musikalitet gør hendes Schlager til et højdepunkt.

For Nadine er det altid også en stor bekymring, om hendes fans kan finde forståelse og følelse i hendes sange: “Jeg vil have, at de ved, at de ikke er alene og alle engang har engang oplevet disse følelser.” Tale til publikum fra sjælen og bare gøre lykke – det vil Nadine med hendes musik. Med “Nein, Du darfst nicht gehen” er det endelig lykkes!

Den tilhørende video er udkommet overalt som Download og kan ses her

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse