Den nye single fra “Sternenregen:” “Deine Liebe ist ein Ozean”

En vidunderlig og iørefaldende musik, med følsom tekst og en professionalitet i musikken, som får én til at drømme –  opskriften er klar for en romantisk schlager af klasse.

Med deres nye single “Deine Liebe ist ein Ozean” demonstrerer gruppen Sternenregen imponerende, at de stadig kan bruge de ubrugte metaforer for den store lidenskabelige kærlighed. “Deine Liebe ist ein Ozean, stürmt mein Leben wild wie ein Orkan, und ich treib´auf wellen durch die Nacht, aus Leidenschaft gemacht” (Din kærlighed er et ocean, stormede mit liv vildt som en orkan, og jeg puster på bølger gennem natten, som er lavet af lidenskab) synger de sympatiske kunstnere og har dermed lavet en ny schlagerjuvel, der kommer fra hjertet og som går lige til hjertet.

sterneregen

At, “Deine Liebe ist ein Ozean” lyder så autentisk, har en grund: Diana og Mario Berk, alias “Sterneregen,” kender, til det de synger: Parret fra Hungen i det centrale Hessen har siden 1999 været lykkeligt gift. Tidligere har de begge været i forskellige bands, og i et par år har de begejstret deres fans med meget melodiske og sjælefulde schlagere, der er drømmende, romantiske og inviterer dig til at svælge i følelser. Under navnet “Sternenregen” siden 2011 har deres karriere haft fart på, og et absolut højdepunkt står for døren: den 7. februar 2014 udkommer “Wie gross ist unendlich,” den tredje CD fra “Sternenregen” og det første long play produktion med deres nye selskab TELAMO.

“Deine Liebe ist ein Ozean” er en vidunderlig smag på det nye album fra fuldblodsmusikerne. Med sjælefulde linier som “Deine Liebe ist ein Ozean und sie kommt an meinen Ufern an, überflutet mich und deckt mich zu, mein Ozean bist du” (Din kærlighed er et ocean, og du kommer til mine banker, oversvømmer mig og dækker mig til, mit ocean er du)  er romantisk schlager, hvad fans får for deres penge. Med den aktuelle pre-single fra “Sternenregen” er et absolut schlagerhøjdepunkt landet, der fejrer kærligheden i alle de skønneste nuancer.

Singlen “Deine Liebe ist ein Ozean” udkom den 10. januar 2014.

[box_download]Den nye single kan købes som download her: Deine liebe ist ein Ozean[/box_download]

[box_info]Kilde: Telamo.de[/box_info]

 

Det skal du læse