Den nye single “DAS KLEINE HAUS AM MEER” af Monika Martin

Monika_Martin_Das_kleine_Haus_am_Meer
Kilde: Telamo.de

Det lille hus ved havet … og den hemmelige lykke.

Det er denne meget specielle stemme, der begynder på hendes egen måde, at fortælle en historie. Melankolisk genlyd med minder fra det lille hus ved havet, med glade timer … til den hemmelige lykke, og begge vidste, at den vil have en udløbsdato, og forblive længsler og et foto … fra det lille hus.

I anden halvdel af sangen, er det længslen. Det går ligesom med fodspor i sandet, der besejres af bølgerne. Solen, lyset, for overtaget, og ønsket trækker i havet af erindringer. Det giver plads til nyt mod, eventyr, livsglæde, og måske også med farvestrålende sommerfugle i maven.

Monika Martin bringer netop denne følelse perfekt frem til dette punkt. Historien om det lille hus ved havet, er den seneste udgivelse fra det nuværende bedst sælgende album “Mit Dir” (TELAMO), en stor cd, er “second to none”.

„Das kleine Haus am Meer“ er ikke et høj-top sommer hit. Monika Martin har komponeret musikken og Joachim Horn Bernges skrevet teksterne. Én ting står klart, denne sang er ikke egnet til at dyppe hovedet i Sangria spande. Snarere at nyde et simple sing-along, summende, dans, og bruge sommeren til at tage en masse af denne følelse med hjem. Fordi sommeren nærmer sig, og måske i det lille hus ved havet ja igen et værelse til rådighed …

Singlen „Das kleine Haus am Meer“  er ude nu

Det skal du læse